Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Nå figurerer hun på prestisjefylt liste

I går slapp Dazed sin årlige liste over 100 mennesker de mener er med på å utfordre normer og føre ungdomskulturen til nye høyder. På lista finner man Elise By Olsen.

Recens Paper-grunnleggeren har fått mye oppmerksomhet internasjonalt der mediene har gitt henne kallenavnet «verdens yngste redaktør», blant annet i The Guardian og hos Highsnobiety. Recens ble grunnlagt i 2014 og er et grensesprengende og ungdommelig magasin som gir deg et innblikk i en generasjon preget av sin oppvekst med og på internett.

– Jeg har med meg kunnskap og erfaring som ikke eldre folk har, og vice versa. Jeg ønsker at folk skal dømme meg ut i fra det jeg leverer, i stedet for alderen min, har hun uttalt. 

Foreløpig ligger 17-åringen på plass 43 på lista, men leserne har mulighet til å stemme folk enda lengre opp.

– Jeg tror jeg er valgt ut til å være på lista fordi Dazed ønsker tilgang på nettverket av ungdom jeg representerer. Progressive talenter som skaper og definerer fremtiden innenfor kunst, mote, musikk og kultur. Jeg arbeider hele tiden for å showcase, involvere og bygge opp ungdommer, fra inn og utland. Derfor har jeg muligheten til å oppdra en hel generasjon og forme dagens ungdomskultur, forteller hun til Melk & Honning.

I disse dager lanseres forøvrig også den sjette utgaven av Recens Paper. Denne gangen hyller de «Nextopia» – i stedet for å se bakover og revidere det som er retro, har de valgt å skape helt nye fremtider gjennom unge menneskers idéer.

Bilde av Inti Wang som holder opp den nye Recens Paper utgaven

Forsiden av det nye magasinet gjennom Inti Wang(Assistenten til Elise) sin instagram-konto @blaawang

Les også: Norsk 16-årings motemagasin i verdenstoppen

Les også
Avsløring: Luksusmerke produserer vesker for 600 kroner

Siste saker

Mest lest nå
Les mer