Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Eks-retoucher hos Victoria’s Secret forteller hemmelighetene

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Å pynte på sannheten er ingen ny greie og retouch har eksistert siden før kameraene kunne ta fargebilder.

Selv om det heldigvis surfes mer og mer på den naturlige bølgen, fins det fortsatt de som utnytter dagens tilgang på trylle-programmer til det fulle. I et intervju med Refinery29 forteller en tidligere retoucher hos Victoria’s Secret anonymt om litt av det som ligger bak et bilde. Her er noen utdrag av det vedkommende kunne fortelle:

Foruten at hun aldri har vært på en shoot der en modell har hatt sitt ekte hår, blir det puttet både «kyllingfileter» og annen padding for å endre på modellens bryststørrelse og kroppsform.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

– Om du holder opp badedrakten i din egen hånd, så er den så tung fordi de har sydd inn all denne dritten.

Les også: Uredigert Kendrick Lamar for Reebok

Den tidligere ansatte hos VS avslører også hvordan modellene har push-up BH under badedraktene, som i ettertid blir redigert vekk. Til og med ved stroppeløse badedrakter.

– Når du har på en stroppeløs bikini er det umulig å få kløft. Det er fysisk umulig med hvordan gravitasjonen fungerer.

Det er lite som blir usynlig når bilder blir blåst opp i størrelse for plakater og flere har vel undret seg hvordan modellene klarer å holde seg så glatte over hele kroppen. Dette er ikke et spesielt medfødt gen modeller eier, men bare noen klikk unna via Photoshop.

– Uansett hvor tett du barberer, så vil det være en skygge i armhulen. Modellene kommer til shooten og står med armene opp i en klassisk strand-positur også har de hårete armhuler. De har alle hårstubber, alt det normale.

Ellers er det rutine på ting som å skape smalere midjer, hvitere tenner og øyne, men også å bytte ut en arm med noen andres om den er litt uheldig plassert. Så om du noensinne har kjøpt noe som på merkelig vis ikke så like bra ut som på bildet er der ingen grunn til bekymring (dog kanskje bare ovenfor det falske glansbildet).

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Les også: Lei av myggen? Victoria’s Secret hjelper deg

Les også
Jacquemus teamer opp med Nike

Siste saker

Mest lest nå
Les mer