Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Edie Campbell åpner opp om at hun fikk beskjed om at hun var for tykk for Milano Fashion Week
Foto: Vittorio Zunino Celotto via Getty

Toppmodell fikk beskjed om at hun var for tjukk for å åpne Milano Fashion Week

– Jeg ble rasende.

Den britiske toppmodellen Edie Campbell (29) ble fortalt at hun var for tjukk til å åpne den italienske moteuken og ble droppet fra showet i siste sekund. Nå snakker hun ut i et ferskt intervju med storavisen The Guardian.

Campbell har figurert i magasiner som Vogue, ELLE, Love og W Magazine, og gått visninger for motehus som Chanel, Marc Jacobs, Bottega Veneta, Versace og Molly Goddard.

– Jeg ble rasende over å bli fortalt av et merke at jeg var ‘for tykk’ til å åpne årets Milano Fashion Week. En hviskelek nådde agenten min, som måtte ringe meg for å fortelle meg at ‘det hadde vært litt vanskelig i fittingen’ og at ‘du er litt større enn du var i fjor’. Jeg var så forbannet over at jeg måtte finne det ut på den måten, sier Campbell i intervjuet.

Det var i februar at toppmodellen valgte å gå ut med historien sin for første gang. Etter at hun lukket visningen til Alberta Ferretti under moteuken i Milano i vinter, fortalte hun ifølge Vogue på sin Instagram Stories om ydmykelsen og avslaget. Mens hun spiste croissant.

Les også: Fikk sjokkbeskjed fra norske modellbyråer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer