Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Donatella Versace: – Jeg vet ikke hvordan man gjør ting i stillhet

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Som om ikke tiden går fort nok i det daglige, har media og ikke minst de sosiale en tendens til å skru farten en del hakk opp. Kontroversialitet er ingen ny metode for oppmerksomhet i motebransjen og noen velger til og med veier som å annonsere på pornonettsteder.

Versace er heller ikke ukjent for sine skarpe kanter og sjefsdesigner Donatella Versace mener selv mote er et våpen en må ta i bruk når det måtte trenges. I deres seneste kampanje ser en både Gigi Hadid og Karlie Kloss som småbarnsmødre, en bildeserie av Bruce Weber som har skapt en del blest de siste dagene. Ifølge The Telegraph mener publikum dette er en kampanje som skaper et urealistisk bilde, da både Hadid og Kloss virker for unge til å ha så gamle barn. I tillegg florerer det av de som mener hele bildet er rasistisk, siden både far og barn er mørke i huden og ser på modellene som noen høyere enn dem selv.

Les også: Fra kontroversiell kunst til nette gullsmykker

Screen Shot 2016-06-10 at 23.14.50 Mens ungdommer løper rundt i gatene og klistrer lapper på retusjerte reklamer som skaper et urealistisk bilde på skjønnhet, er det også de som ikke liker disse oppstilte småbarnsfamiliene. Donatella selv mener det handler mer om modellenes ingegritet og føler merket handler om individualitet.

– Jeg elsker Gigi og Karlie på grunn av deres styrke og karakter. De er sine helt egne kvinner som ikke vil inngå kompromiss på sin individualitet for noen. Jeg ønsket å lage bilder som handlet om deres fantastiske individualitet, sier hun til avisen.

61-åringen, som tok over sjefsstolen etter brorens død i 1997 forteller også hvordan familien liker å provosere.

– Mitt navn er Versace, jeg vet ikke hvordan man gjør ting i stillhet. (…) Dette er hvorfor våre kampanjer alltid har vært dristige, fordi min familie alltid har provosert. Livet ville vært så kjedelig om vi alle gjorde den samme greia, slår hun fast.

Screen Shot 2016-06-10 at 23.22.33

Screen Shot 2016-06-10 at 23.22.55

Les også: Historien bak Caitlyn Jenners Versace-kjole

Les også
Brun kordfløyel-trend tar av blant it-jentene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer