Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Dette er Cannes-festene du gikk glipp av

FOMO?

Denne helgen rundet filmfestivalen i Cannes av for 71. år på rad. Alt som kan krype og gå av regissører, skuespillere og andre filmfjes var tradisjon tro tilstede for å hylle både vinnere og de øvrige bidragene (og også for å støtte opp under markeringen mot lønnsforskjellene mellom kvinner og menn i filmbransjen, for ikke å nevne kampen mot seksuell trakassering).

Dog mellom alle filmstjernene lurer det seg inn flere supermodeller, influencere og motefolk som egentlig ikke har annet på agendaen enn å feste. Magasinet Vanity Fair publiserte i anledning filmfestivalen en artikkel som undersøker hva disse gjestene egentlig får for å dra på fester og legge ut bilder på Instagram. Det inkluderer alt fra gratis villaer, gratis helikopterturer og rundt 20 000 dollar for én eneste Instagram-post. Men uansett om de gjester festen mot betaling eller ei, ser flere av årets Cannes-fester bra nok ut til å gi selv influencerne FOMO.

Melk & Honning har samlet noen av de beste Cannes-festene for å fortelle deg hva du gikk glipp av:

Naomi Campbell Fashion for Relief

fashion-for-relief-naomi-campbell-cannes-2018-charity-fashion-show-bella-hadid-Instagram

Bilder via Instagram #FashionForRelief

Hva: Årlig veldedighetsvisning arrangert av supermodell Naomi Campbell.

Hvor: Aéroport Cannes Mandelieu

Hvem var der: På catwalken gikk – selvfølgelig – Campbell selv, sammen med Bella Hadid, Carla Bruni, Winnie Harlow, Natalia Vodinoa og Natasha Poly for å nevne noen. Blant publikum var Vigril Abloh, regissør Spike Lee, Kendall Jenner og Paris Hilton.

Hva gikk du glipp av: Campbells moteshow og påfølgende fest er nærmest for tradisjon å regne under Cannes-festivalen. Hun har tidligere arrangert visningen for å samle inn penger til alt fra jordskjelvofre på Haiti til å kjempe mot ebola. I år var formålet TimesUp-initiativet. I følge Evening Standard fortalte Campbell til pressen etter visningen at «Jeg vet ikke om jeg skal gå [visninger] mye lenger. Det har vært 32 år siden jeg begynte. Showet burde bli båret av den yngre generasjonen og jeg burde sitte i publikum». 

Chopard Secret Night

chopard-secret-night-kendall-jenner-instagram-pictures

Bilder via Instagram #ChopardSecretNight

Hva: Fest for luksussmykkemerket Chopad

Hvor: Chateau de la Croix des Gardes

Hvem var der: Kendall Jenner, Stella Maxwell, Irina Shayk, Julianne Moore, Jona Smalls, Marion Cotillard, Lupita Nyngo’o.

Hva gikk du glipp av: Det svindyre smykkemerket Chopards fest var blant en av de mest omtalte under årets festival – mye takket være en lite tildekket Kendall Jenner på den røde løperen. I en nesten-ikke-der grønn glitterkjole poserte modellen for fotografene utenfor festen, før hun gikk inn til selskapet man fortsatt vet svært lite om (det hadde jo tross alt fått betegnelsen «secret»). Dette var forøvrig en av de få festene Jenner var tilstede på under årets festival, og skal man tro Vanity Fair gikk hun ikke hjem tomhendt. 

Amfar «Cinema Against AIDS»

amfar-cannes-carine-roitfeld-aids-hotel-du-cap-eden-roc-models-fashion

Bilder via Instagram #AmFARCannes

Hva: Årlig veldedighetsmiddag for AIDS-forskning arrangert av Carine Roitfeld

Hvor: Hotel du Cap-Eden-Roc

Hvem var der: Alessandra Ambrosio, Adrien Brody, Winnie Harlow, Pierce Brosnan, Milla Jovovich, Elsa Hosk, Paris Hilton, Jason Derulo, Lais Riberio, Lara Stone, Tyga, Carine Rotfield, Kristen Stewart, Ruby Rose, Heidi Klum, Sting, Grace Jones, Virgil Abloh.

Hva gikk du glipp av: Dette er den første gangen den ikoniske gallaen (som forøvrig fylte 25 år i år) ble arrangert uten Harvey Weinstein. Til tross for merkbart færre superstjerner blant gjestene enn tidligere, så de som faktisk kom ut til å kose seg stort – og åpne lommeboken. 31 afterkjoler utvalgt av tidligere Vogue-redaktør Carine Roitfeld gikk for til sammen 1,6 millioner dollar, tidligere James Bond-skuespiller solgte et maleri han hadde gjort av Bob Dylan for 1,2 millioner dollar, en kopi av Michelangelos David ble solgt for 450 000 dollar og noen betalte 425 000 dollar for fem pelskåper eid av Elisabeth Taylor. I tillegg stod Grace Jones, Sting og Shaggy for underholdningen.

Madamme Figaro x Dior

dior-madamme-figaro-dinner-cannes-instagram-bella-hadid-cannes2018

Bilder via Instagram #DiorxMadameFigaro

Hva: Middag for Dior arrangert av magasinet Madame Figaro

Hvor: JW Marriott Hotel

Hvem: Bella Hadid, Naomi Campbell, Hailey Baldwin, Lea Seydoux, Diane Kruger, Winnie Harlow.

Hva gikk du glipp av: Som ansiktet til Dior Makeup var Bella Hadid en selvskreven gjest på Dior-middagen det franske magasinet Madame Fiagaro arrangerte forrige helg. Naomi Campbell kom sent til festen ettersom hennes egen veldedighetsvisning var dagen etter, men fikk nok tid til å tilbringe kvelden sammen med Hadid som selv mener hun er Campbells største fan. «Hun er en av mine helter, og hun har vært en stor del av karrieren min. Når Naomi spør meg om å gjøre noe, er hun sannsynligvis en av de få menneskene i tillegg til min mor som jeg ville lytte til og ta råd fra», fortalte Hadid til WWD. De to spiste sushi og poserte på bilder sammen med Hadids venninne Hailey Baldwin som var tydelig inspirert av Kendall Jenner i en glitter-mini fra Alexandre Vaultier.

Hovedbilde: Vogue US

Les også: Slik var det kongelige bryllupet

Siste saker

Mest lest nå
Les mer