Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Legally Blond er tilbake
(Foto: skjermdump)

Dette vet vi så langt om Lovlig blond 3

Mer snap and bend!

Nesten 20 år etter at den første Lovlig blond-filmen kom ut er Reese Witherspoon aldeles straks tilbake i rollen som den svært så fasjonable jusstudenten Elle Woods.

Dette vet vi om oppfølgeren så langt:

Filmen har en premieredato

Allerede i 2018 ble en tredje film i Lovlig blond-serien bekreftet. Filmen skulle etter planen ha premiere på selveste Valentines Day i 2020, men ble av grunner ikke knyttet til korona utsatt til 20. mai 2022, skriver Variety.

Reese Witherspoon returnerer som Elle Woods

Hvem ellers? Det bekreftet skuespilleren selv på Instagram til sine 24,9 millioner følgere i søt snutt tilbake i 2018.

Mindy Kaling med på laget

Det er den amerikanske skuespilleren og komikeren Mindy Kaling, kjent fra blant annet The Office og The Mindy Project, som sammen med tv-produsent Dan Goor står bak manuset denne gangen. Sammen skal de to visstnok tilføre noe helt nytt til de populære filmene, skriver Deadline.

Ifølge Variety skal Witherspoon selv være med på å produsere filmen gjennom sitt eget produksjonsselskap Hello Sunshine. Produsenten av de to andre filmene, Marc Platt, vil produsere filmen sammen med henne.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

I den nye filmen møter vi Elle Woods i 40-årene

I et intervju med Access forteller Mindy Kaling at det har vært «morsomt å forestille seg hvordan Lovlig blond-karakteren er som 40-åring versus da hun var 21»

Hun beroliget også fansen med at de har beholdt «mange fanfavoritter» fra originalen: «Bend and snap, er for evig».

Les også
Zalando og den danske moteuken samarbeider om en grønnere motebransje, men har det egentlig noe for seg?

Mer konkret om innholdet i den nye filmen vites ikke per nå, men i en video med The Hollywood Reporter i desember 2019 sa Reese Witherspoon at Lovlig blond 3 ville bli «så gøy, så full av mote, så full av fantastiske feministiske ideer. Den vil bli global. Den vil ha dyr. Det vil være tilbakevendende skuespillere. Vi må bare filme den først. Det er mitt håp og drøm for Lovlig blond 3. Det vil være Jennifer Coolidges [i rollen som manikyristen Paulette i filmene, red. anm.] tilbakekomst – hun er den største».

Reese Witherspoon er tilbake i rollen som Elle Woods. (Foto: skjermdump)

Kultfilmer

Den amerikanske komedien fra 2001 ble en monsterhit, og allerede i 2003 kom oppfølgeren. Den første filmen hanket inn 141 millioner dollar i billettinntekter, mens den andre – tross svært dårlige kritikken – håvet inn 125 millioner dollar fra kinogjengere verden over.

Den første filmen inspirerte også en Tony-nominert musikal som gikk på Broadway i ett år med Laura Bell Bundy i rollen som Elle Woods.

Les også: Sex and the City er tilbake

Siste saker

Mest lest nå
Les mer