Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde fra Mean Girls

Dette vet vi om den nye Mean Girls-musikalfilmen

Gjør deg klar for skikkelig nostalgi.

Kultklassikeren Mean Girls blir snart å se i ny musikalversjon. Filmen har vært relevant siden den først kom ut i 2004, og ble satt opp som en musikal på Broadway i 2017.

Nå kommer musikalen i filmformat på Paramount+.

Er du klar for den nye Mean Girls-musikalen? Foto: Instagram/ @meangirlsbway

Musikalen ble skrevet av Tina Fey og Lorne Michaels, som også står bak den originale Mean Girls-filmen.

Tina Fey er nå tilbake som manusforfatter, med Lorne Michaels som produsent, for å gi oss alle nostalgien vi trenger. Fey skrev i en uttalelse i 2020 at hun gledet seg veldig til å få Mean Girls tilbake på storskjermen, ifølge Seventeen.

«Det har vært utrolig å se hvor mye både filmen og musikalen har betydd for publikum. Jeg har tilbrakt 16 år med disse karakterene nå. De er mitt Marvel-univers og jeg elsker dem høyt» skriver hun.

Filmadapsjonen vil være basert på både Mean Girls fra 2004, og Broadway-musikalen. Jeff Richmond og Nell Benjamin står bak musikken i Broadway-musikalen, og kommer også tilbake til den nye filmen.

«The Plastics» i musikalen fra 2017. Foto: Instagram/ @meangirlsbw

Vi har også fått en smakebit på hvilke skuespillere som kommer til å ta over rollene som blant annet Cady, Regina og Janis i den nye filmen.

I 2022 ble det bekreftet at Angourie Rice vil spille Cady Heron, Auli’i Cravalho spiller Janis Ian og Jaquel Spivey skal spille Damian Hubbard.

Når det kommer til den ikoniske Regina George, vil Reneé Rapp fra Broaday-musikalen returnere til denne rollen.

På starten av året fikk vi også bekreftet resten av «The Plastics». Avantika Vandanapu blir å se som Karen Smith, og Bebe Wood som Gretchen Wieners. Christopher Briney vil spille kjærlighetsinteressen Aaron Samuels.

Reneé Rapp vender tilbake til rollen som Regina George. Foto: Instagram/ @meangirlsbw

Så over til det store spørsmålet: kommer vi til å se noen av skuespillerene fra den originale Mean Girls-filmen i den nye musikalen?

Ryktene sier at alle de fire hovedkarakterene har vært interessert i å returnere i den nye filmen. Ifølge Page Six er skuespillerene og Paramount dessverre uenige i lønnsforhandlingene. Enn så lenge får vi krysse fingrene for at vi får muligheten til å se de originale «The Plastics» tilbake på skjermen.

Les også
Den fineste festivalmoten fra Piknik i Parken 2024

Men fortvil ikke, Tina Fey og Tim Meadows returnerer til sine gamle roller som Ms. Norbury og Principal Duvall.

Produksjonen av filmen har akkurat startet, og Paramount har foreløpig ikke kommet med en offisiell premieredato. Så det er bare å binge-watche Mean Girls i mellomtiden!

Les også: Victoria’s Secret Fashion Show gjør comeback etter fire år

Siste saker

Mest lest nå
Les mer