Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @bytimo

Dette ønsker Melk & Honning-redaksjonen seg denne våren

Norsk mote, sengetøy og loafers vi drømmer om nå.

Vi er nok ikke alene om å ønske oss litt nytt når vi beveger oss inn i en ny årstid. Selv om vårværet ikke er på topp helt enda, krysser vi fingrene for mer sol og blå himmel fremover. For vi ønsker oss både lettere plagg og sko – og selvsagt litt ting til hjemmet.

Slik ser vår ønskeliste ut nå.

Helene Lundgreen

Helene Lundgreen, konstituert redaktør i Melk & Honning.
Ønskeliste: Dette ønsker Melk & Honning-redaksjonen seg nå
Ballerinasko med åpen hæl i brunt skinn, 1495 kr fra Flattered

– Jeg dagdrømmer om varmere dager med bar asfalt. Du vet den følelsen når all snø er borte og de endelig feier gatene? Da vil jeg ta frem disse søte skoene med åpen hæl fra det svenske merket Flattered.

– byTiMo er uten tvil ett av mine favorittmerker når det kommer til norsk mote. De har så mange lekre kjoler jeg gjerne skulle hatt hengende i klesskapet mitt, men da jeg så denne tenkte jeg at den jeg faktisk ha. Jeg elsker fargene, mønsteret, ballongermene og sløyfen i nakken. Dette er den perfekte kjolen til sommerbryllup i mine øyne.

Ønskeliste: Dette ønsker Melk & Honning-redaksjonen seg nå
Leppestift i fargen Rose Abricoté, kr 780 fra Hermès

– Jeg er egentlig mer en lipgloss-person, men akkurat nå sikler jeg på denne nydelige leppestiften fra Hermès i fargen Rose Abricoté.

– Disse duftpinnene fra Sprekenhus lukter himmelsk, så de kommer jeg garantert til å kjøpe til leiligheten. Og apropos ting til hjemmet – et deilig sengesett med søtt blomstermønster fra Home & Cottage står også på min ønskeliste nå.

Ønskeliste: Dette ønsker Melk & Honning-redaksjonen seg nå
Grå jakke med strikk i midjen, 3750 fra StyleIn

– Okei, denne jakken fra det svenske merket StyleIn står veldig høyt på ønskelisten min nå, kanskje helt øverst til og med. Jeg elsker fasongen og den feminine touchen med strikk i midjen.

Ida Brun

Ida Brun, motejournalist hos Melk.
Ida Brun, motejournalist hos Melk. Foto: Instagram/ @iidabrun
Ønskeliste: Dette ønsker Melk & Honning-redaksjonen seg nå
Svarte loafers i skinn med søte detaljer, kr 1 699 fra Vagabond

– Jeg har mye på ønskelisten min, men øverst for øyeblikket troner disse loafersene.

– Loafers ser jeg nærmest på som en investering, for det er noe jeg bruker til enhver anledning. De passer til en casual hverdagslook med jeans og de funker med skjørt og til fest. Mitt tidligere par har jeg faktisk slitt ut, så skal nok ikke se bort ifra at disse blir mine i løpet av våren, hehe.

– Denne vinteren har jeg levd i en garderobe med et fargepalett bestående av sort og grått. Så denne våren har jeg bestemt meg for å utfordre meg selv og skal bruke plagg med litt mer farger. Genseren fra Ganni er i en nydelig grønnfarge, og passer perfekt under skinnjakka.

– Noe annet jeg har levd i de siste månedene er store, baggy bukser. Jeg har ingen type å stjele buksene til, så da må jeg jo kjøpe de selv, rip. Disse buksene fra Samsøe Samsøe har jeg allerede i en mørk vask og vet de sitter akkurat sånn jeg vil ha de. Never change a winning team sier de, så det er klart jeg ønsker med de i en lysere vask også.

Ønskeliste: Dette ønsker Melk & Honning-redaksjonen seg nå
Langt skjørt, kr 5 500 fra Saks Potts

– Ok ok ok, dette må være et av de kuleste skjørtene jeg har sett. Elsker alt ved det! Jeg er en sucker for lange skjørt når været tillater det, og kommer nok til å leve i det fra mai til august.

Ønskeliste: Dette ønsker Melk & Honning-redaksjonen seg nå
Beige trenchcoat, kr 1 990 fra Arket

– Hva er vel våren uten en trenchcoat? En beige trenchcoat har jeg vært på jakt etter en stund. Er på utkikk etter en lignende som den fra Arket, men vil kjøpe den vintage – så det blir nok min mission i april.

Videokamera, kr 2 489 hos Scandinavian Photo.
Videokamera, kr 2 489 hos Scandinavian Photo

– Nederst på lista har jeg et videokamera. Denne våren og sommeren har jeg lyst til å dokumentere mer med videokamera (og filmkamera). Jeg var bedre på det før, og har lyst til å bli det igjen. Bildene og filmen har litt mer sjarm, og det er alltid så koselig å se tilbake på. <3

Les også: Solbriller vi ønsker oss denne våren

Siste saker

Mest lest nå
Les mer