Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Dette er negletrendene som gjelder denne sommeren
Foto: Instagram/ @iramshelton

Dette er negletrendene som gjelder denne sommeren

Trenger du inspirasjon til sommerlige negler?

Det er lite som slår følelsen av å ha nystelte negler, og kanskje spesielt om sommeren. Uansett om man går for en enkel fransk manikyr eller en sterk farge, føler man seg med en gang mye freshere. Enten du vanligvis fikser neglene dine hos en neglesalong eller om du foretrekker å fikse de hjemme, trenger du kanskje litt inspirasjon til en sommerlig manikyr?

Vi har spurt to skjønnhetssalonger hvilke negletrender som gjelder nå.

Eszter Bak, som står bak Kolors Nail Studio på Ullern i Oslo, forteller at det er litt av hvert som trender på neglefronten akkurat nå.

– Det er mange naturlige brudemanikyrer, elektriske farger, over the top negledesign og minimalistiske negledesign, sier hun til Melk & Honning.

Eszter Bak står bak Kolors Nail Studio på Ullern. Foto: Privat.

Hva opplever dere at de fleste spør etter hos dere nå for tiden?

– En kombinasjon av naturlige og neon-negler, hvor du velger en enkel naturlig base og legger til en detalj i neon. Det kan være en klassisk fransk manikyr med en fargerik vri, en fargerik strek over neglen eller virvler med kule fargekombinasjoner. Resultatet er en lys, men fargerik og sommerlig look.

Fransk manikyr med en fargerik vri. Foto: Instagram/ @kolors.by.eszter

Man trenger ikke nødvendigvis å dra til en neglesalong for å få fine og sommerlige negler.

– Noen av disse lookene er enkle å få til hjemme. Hvis du har en stødig hånd og en tynn kost, kan fransk manikyr eller striper være noe for deg. Hvis du ikke har øvd på det, kan virvler være et godt alternativ, sier Bak.

– Den enkleste måten å piffe opp en naturlig manikyr er å legge til en fargerik prikk eller flere prikker nærme neglebåndene, ved å bruke et prikkeverkøy eller en tannpirker. Hvis du vil ha en større prikk kan du klippe av tuppen på tannpirkeren.

Les også
Interiørekspertenes beste tips til sommerlig borddekking

– Med samme teknikk kan du også lage søte blomster på neglene.

Er det noen andre trender som vanligvis går igjen på sommeren?

– Pedikyr. Majoriteten begynner å tenke på føttene rett før og under sandal-sesongen. I fremtiden håper jeg det blir en mer året rundt-behandling, sier Bak.

– Generelt sett føler jeg at litt solkysset hud gir en veldig fin base for fargerike manikyrer, og at folk blir mer eventyrlystne og prøver nye farger.

Eszter Bak forteller at mange går for pedikyr om sommeren. Foto: Instagram/ @kolorsnailstudio

Sunniva og Sofia hos Eger Skin Clinic forteller at det er mange ulike sterke farger og design som trender akkurat nå.

– Mange liker å endre det klassiske hvite smilet på fransk manikyr med en farge, flere farger, streker eller med design. Et annet populært design er noe vi kaller swirl-design. Det er forskjellige streker med bølger og kurver, forteller de til Melk & Honning.

– Generelt merker vi at flere er mer interessert og åpne for å teste nye design, dekor og glitter. Det er veldig gøy for oss.

Sunniva og Sofia. Foto: Privat.

Hos Eger Skin Clinic opplever de at de fleste ønsker sterke farger, gjerne i rosa og rød-toner, nå for tiden.

– Fasongen varierer etter hva som passer til kundens hender og hvor lange negler de har. Vi opplever at de som vil ha lengre negler oftere varierer både fasong og farge enn de som går for helt korte, forteller negleteknikerne.

Likevel opplever de at flere går for avrundede negler og fasongen de kaller pointy almond, som er en feminin fasong de fleste kler.

Også Eger Skin Clinic opplever at mange ønsker fransk manikyr med en fargerik vri. Foto: Instagram/ @egerskinclinic

Må man dra til en neglesalong for å få dette eller kan man få det til selv hjemme?

– Vil du fikse neglene hjemme fungerer vanlig neglelakk fint. Ønsker man å legge kunstnegler eller gel-lakk selv anbefaler vi at man går på kurs og øver seg, slik at man ikke ødelegger sine naturlige negler eller utvikler allergier.

Les også
Vink adjø til gardinene - nå er det draperingslugg som gjelder

– Det beste alternativet vil alltid være å komme til oss på Eger Skin Clinic. Her er du i trygge hender og vi har godt skolerte ansatte.

En annen trend som ofte går igjen på sommeren er å ha forskjellig farge på alle neglene.

– Enten i knæsje farger eller pastellfarger. En veldig leken og frisk look som alle kler.

Ulike varianter av streker på neglene er også populært om dagen. Foto: Instagram/ @egerskinclinic

Les også: Stilig strandtilbehør på luksus og budsjett

Siste saker

Mest lest nå
Les mer