Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @gisele

Derfor har Gisele Bündchen kuttet ut alkohol

– Det er fantastisk hvor mye klarere jeg føler meg, sier Gisele Bündchen.

Det er mange som velger å kutte ut alkohol, også i kjendisverdenen. Stjerner som blant andre Tom Holland, Tyra Banks og Chrissy Teigen har alle vært åpne om at de foretrekker en livsstil uten alkohol.

I et nytt intervju med People forteller supermodell Gisele Bündchen at hun etter skilsmissen fra Tom Brady velger å fokusere på sin egen helse. Blant annet ved å kutte ut alkohol.

Derfor har Gisele Bündchen kuttet ut alkohol
Gisele åpner opp om hvorfor hun ikke drikker alkohol. Foto: Instagram/ @gisele

43-åringen åpner opp om velvære-reisen sin og forteller at hun sluttet å drikke da hun innså at det ikke ga henne noen helsemessige fordeler.

Dette skal hun ha innsett etter 40-årsdagen sin.

– Rett etter jeg fylte 40, faktisk, følte jeg en stor forskjell på når jeg tok et glass vin og når jeg ikke tok et glass vin, sier Bündchen.

– Det er sosialt akseptert å ta et glass vin. Folk sier til og med «Å, det er sunt for deg». Vel, det er ikke sunt for meg. Hvis du vil kreve av kroppen din det jeg krever av kroppen min, som er mye, kan jeg ikke ha alle disse tingene, fortsetter hun.

Gisele åpner opp om hvorfor hun ikke drikker alkohol. Foto: Instagram/ @gisele

Gisele Bündchen forteller videre hvordan det å kutte ut alkohol har vært gunstig for henne.

Det skal blant annet ha gjort at hun føler seg mer «klar» i tillegg til at hun føler at hun sover bedre.

– Jeg følte meg litt mer tåkete før, sier Bündchen.

– Nå er jeg veldig klar og tilstede, og jeg legger merke til ting jeg ikke gjorde før. Du må være kjærlig mot deg selv. Ber du om mye fra kroppen din, må du gjøre en omstilling. Du må ta vare på dette ene kjøretøyet du har, ikke sant?

Det er nå over to år siden supermodellen tok sin siste drink.

Les også
Victoria Beckham lanserer ikonisk t-skjorte etter viralt klipp

– Det er fantastisk hvor mye klarere jeg føler meg, sier hun.

– Tidlig i 20-årene hadde jeg alvorlige panikkanfall og depresjon. Når du er tenåring eller i 20-årene, tror du at ingenting kan skade deg. Du kan gjøre hva som helst, du er en superhelt. Vel, ikke egentlig. Kroppen din sier ifra.

Nå fokuserer 43-åringen på trening, meditasjon og den mentale helsen sin.

– Jeg er bare så takknemlig for at jeg har denne kroppen, det er jeg virkelig. Jeg innså at kroppen min er tempelet mitt og jeg vil virkelig nyte den. Så for meg, er det å bevege kroppen min stort.

Les også: Lili Reinhart raser mot glamoriseringen av tynne armer i media

Siste saker

Mest lest nå
Les mer