Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Cara Delivingne: – Det er flott om folk kaller meg homofil!

Reserved SS13

Supermodellen og skuespilleren Cara Delivingne er både en favoritt hos de engelske tabloidblekkene og motebransjen generelt, og hun har paparazziene knipsende hakk i hæl konstant. Spesielt interessert er pressen i det umoderne spørsmålet om hvordan hun identifiserer sin seksualitet, ettersom hun visstnok har hatt romanser med alle fra Harry Styles til Michelle Rodrigues.

I et stort intervju med amerikanske Vogue våren 2015, der Cara figurerte på forsiden, kom hun på en måte ut som biseksuell. Men vinklingen hellet mot at dette var en forbigående fase, og kun en reaksjon på Delivingnes «mommy-issues» i barndommen, noe journalisten og Anna Wintour mottok kritikk for i etterkant.

I dag slapp en del utsagn fra Caras nyeste store intervju, denne gangen med den britiske septemberutgaven av det ikoniske motemagasinet. Der forteller hun åpent om sitt forhold til artisten Anna Clark aka St. Vincent, som hun har blitt linket til i ett års tid nå, og hvordan dette har forandret hennes syn på kjærlighet.

– Jeg er fullstendig forelsket. Tidligere forsto jeg ikke hva ekte kjærlighet var, dybden av det. Jeg har alltid gått rundt og trodd at det var deg mot verden, men nå vet jeg at meningen med livet er kjærlighet. Enten det er for deg selv, for verden eller for din partner, forteller hun ifølge Nylon.

st-vincent-2014-650x400

Hun gir likevel ikke motemagasinet et tydelig svar når de spør om hun definerer seg som homofil.

– Vel, jeg er helt tydelig kjempeforelsket, og om folk vil si at jeg er homofil så er det kjempeflott.

Så da må de som har såpass lite å gjøre at de sitter helt ytterst på stolen i påvente av å få det endelig svaret om Caras seksualitet, vente enda litt til.

Les også: Caras hudpleier avslører 10 tips for å få kvisefri hud

Les også
24 kalendergaver vi vil sikre oss nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer