Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: J. Merritt/Getty Images for GLAAD og privat. Collage: Melk & Honning

Britney Spears delte bildet til norske Caroline (27)

– Herregud, jeg blir fortsatt starstruck når jeg tenker på det!

Det er ikke hver dag en av verdens største superstjerner deler bildene til en norsk makeup-artist på Instagram. Men det skjedde denne uken, da Britney Spears falt pladask for 27 år gamle Caroline Heggdal.

Popstjernen delte en av Oslo-jentas karakteristiske looks med blomstrende sminke i fokus på sin Instagram-konto til sine 26,3 millioner følgere.

I skrivende stund har innlegget over 181 000 likes. Hva Britney egentlig prøver å formidle, spekuleres det heftig i i kommentarfeltet under bildet. I caption skriver hun:

«Åh wow. For en skjønnhet! Hun stjeler showet med kun ett øye. Gratulerer til henne! Jeg mener det er en så vakker verden og med kun ett øye. Vi kan alle holde hodet kaldt og ikke flykte fra problemene våre uansett hvor mange vi har. Øynene er vinduet til sjelen. Og Gud jeg er så takknemlig. PS: Stay safe mine kjære søte venner».

38 år gamle Britney Spears har skapt overskrifter de siste par ukene da hun ikke lenger vil at faren skal ha noe med vergemålet hennes å gjøre. Popstjernen har siden 2008 vært underlagt et rettspålagt conservatorship eller vergemål der faren er oppnevnt som verge for datteren.

https://www.instagram.com/p/CE7ygx5AcIn/

«Vent nå litt, hæ?»

– Jeg leste først på Jodel at Britney hadde repostet en norsk instagrammer og tenkte vel egentlig bare: «Åh, så kult for den personen», sier Caroline Heggdal til Melk & Honning.

Men så sjekket hun Instagram.

– Jeg leste noen av de nye kommentarene hvor det stod: «I came here from Britney» og «Did you kidnap Britney?». Den siste lo jeg litt av før jeg bare: «Vent nå litt, hæ?».

– Jeg måtte jo selvfølgelig inn på profilen hennes, og der lå det – det samme bildet som jeg noen måneder tidligere hadde postet på Instagram selv. Jeg tror jeg brukte gode fem minutter på å fatte hva jeg så. Og det eneste jeg klarte å få frem til kjæresten min var: «Britney Spears has repostet my photo! She knows who I am! Oh my god!». Kjæresten min er australsk, og hadde dét fangirl-øyeblikket, sier hun til Melk.

Heggdal forteller at det betyr utrolig mye for henne å få slik oppmerksomhet.

– Lille meg fra Norge som ingen kjenner til. Også dukker bildet opp hos dronningen av pop – hva er sjansen for det? Jeg tar det jo som et stort kompliment. Herregud, nei jeg blir fortsatt starstrucked når jeg tenker på det!

– Har du fått mange nye følgere nå?

– Cirka et par hundre, dog med algoritmen så mistenker jeg at de forsvinner relativt fort igjen.

Britney Spears skryter av norske Caroline Heggdal
Caroline Heggdal. Foto: Instagram/@iseecaroline

Den store drømmen

Den arendalsbaserte makeup-artisten begynte å bruke blomster for rundt to år siden. Da hadde hun en tøff periode, og ville finne en måte å håndtere det på.

– Det vokste noen forglemmegei som ugress i oppkjørselen. Det er en blomst jeg alltid har likt svært godt, og som jeg liker symbolikken rundt. Jeg tok en sjanse, og traff full pott, forteller hun til Melk & Honning.

27-åringen er selvlært makeup-artist, men har studert fotografi på Norges Kreative Høyskole.

– Så jeg har litt basic lærdom, men jeg har absolutt null idé om hvordan det er å sminke andre. Mye av det jeg kan har jeg rett og slett lært av YouTube og klassikeren prøving og feiling.

Til daglig jobber hun i en deltidsstilling på Jernia i Arendal.

– Selvfølgelig har jeg lyst å kunne jobbe med make-up. Det er jo den store drømmen. Likevel trives jeg såpass godt i Jernia at jeg godt kunne tenke meg å ha en liten stilling der dersom den store makeup-drømmen blir oppfylt.

Les også: – Du kommer aldri til å ligne på Kylie Jenner selv om du bruker sminken hennes

Siste saker

Mest lest nå
Les mer