Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Med blikket på: Madeleine Holth x Aúma

Bilder: Fredrik Austad   Sitater: Madeleine Holth

– Jeg ville ha ekte mennesker, sorte, hvite, asiatiske, tykke, tynne og funksjonshemmede, det endelige resultatet ble 9 gutter og 1 jente. I min verden er alle kjønn og hudfarger likeverdt og derfor ville jeg ha en god mix av kropper og personligheter.

– Min kolleksjon er ikke Gosha, Vetements etc. Madeleine Holth x Aúma var et kommunikasjonsprosjekt fra min side. Hva kan jeg si med klær. Det er ekstremt mange personlige fotnoter i denne kolleksjonen. Fra min fars dødsfall, til min første forelskelse, til min mors ‘never ending working class hero spirit’. Folk har ikke sett en kolleksjon for butikksalg, de har sett Madeleine.

– Pappa gikk bort i 2009, han var min helt. Pappa elsket motorsykler og fart – videoen alle så når de kom in hadde små klipp fra Pappa’s favoritt film, samt kjæresten min, Drippin samplet lyden fra disse motorene og brukte de i soundtracket. Mamma ble rørt og det ble jeg og!

Les også
To norske modeller i Vogue Arabia

Siste saker

Mest lest nå
Les mer