Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bella Hadid viser sin støtte til Ariana Grande. Foto: Instagram/ @bellahadid
Foto: Instagram/ @bellahadid

Bella Hadid viser sin støtte til Ariana Grande

Kommer med kjærlighetserklæring.

Ariana Grande delte tidligere denne uken en 3-minutters video på TikTok, hvor hun tok opp fansens bekymringer rundt hennes kropp og helse. Ifølge Elle ba hun generelt folk om å stoppe å kommentere andres kropper.

– Jeg vet personlig for meg at kroppen dere har sammenlignet min nåværende kropp med, var den mest usunne versjonen av kroppen min, sier Grande i videoen hun postet.

– Jeg gikk på antidepressiva, drakk, spiste dårlig og var på det laveste punktet i mitt liv. Så da jeg så ut som det dere mener er sunt, så var jeg faktisk ikke sunn. Jeg vet jeg ikke burde trenge å forklare det, men jeg tenkte at det å ha en åpenhet og vise sårbarhet – vil føre til at det kommer noe godt ut av dette.

– Men det skal sies, sunt kan se annerledes ut, forteller Grande.

Bella Hadid viser sin støtte til artisten, og la ut TikToken til Grande på sin Instagramprofil.

– Du vet aldri hva noen har å deale med, mentalt eller fysisk. Sykdom eller depresjon. Sorg eller hjertesorg. Du gjør det bare ikke. Du vil aldri vite det før du går en dag i skoene deres, skriver supermodellen under reposten av videoen.

Videre skriver Hadid at i stedet for å gi uønskede råd eller meninger, dømmekraft eller aggresjon, prøv å gi en hjelpende hånd og vær snill.

– Det er alltid en grunn til hvordan folk ser ut eller føler seg. Prøv å vær snill, spesielt når du ikke kjenner noen eller hva de har vært gjennom.

– Instagram er ikke ekte. Vi må se dypere, og bevisst minne oss selv på at hver enkelt av oss bare er mennesker som prøver vårt beste. Så neste gang noen vil skrive en ekkel artikkel for å gjøre narr, eller en slem kommentar for å få noen likes, husk på det, skriver Hadid.

Les også
Noah Beck lanserer kjønnsnøytralt undertøysmerke

– Hvis noen ønsker å snakke dårlig om en annen person, fjern deg selv fra samtalen. Det er så mye kulere å være snill.

Supermodellen avslutter med en kjærlighetserklæring til Grande.

– Elsker deg Ari. Dette er så viktig, jeg er veldig stolt av deg. Det vil hjelpe så mange mennesker. Takk skal du ha.

Les også: Dette sminketrikset tar av på TikTok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer