Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

For andre gang kårer motenettstedet
Melk & Honning årets beste skjønnhetsprodukter.

Skjønnhetsindustrien har de siste par årene vokst seg større og sterkere enn noensinne. Nå sies den å være verdt utrolige 6000 milliarder globalt. Annenhver kjendis eller influencer har med dollartegn i øynene lansert egne merker, mens baderomsskapene våre fylles med «must-have» etter «must-have». Godt hjulpet av TIkTok spinner trendsyklusen raskere enn noensinne. Nye hacks kommer på banen og ingredienser med kronglete navn hypes.

Med det enorme trykket av produkter kan det være vanskelig å se skogen for bare trær. Hvordan vet man om glow serumet faktisk gir glød? Om parfymen lukter like digg som en dyr konseptbutikk i Paris? Kan man stole på at en volumshampo vil gi Matilda Djerfs lokker konkurranse?

Melk & Honning vet at våre lesere elsker beauty, liker å holde seg oppdatert innen skjønnhetsverdenen og er opptatt av kvalitet. Vi kjører derfor for andre gang ‘Årets beste’ der vi kårer de råeste skjønnhetsproduktene nå.

Vi har satt sammen en jury bestående av tre personer med inngående kunnskaper om skjønnhetsprodukter og bransjen som helhet. De gjør en grundig vurdering og testing av alle produktene.

I tillegg til dette vil publikum få muligheten til å stemme på sin favoritt innenfor hver av de aktuelle kategoriene. Vinnerne blir valgt ut basert på en kombinasjon av juryens avgjørelse og publikumsstemmene.

Avstemmingen er åpen for publikum frem til 21. juni.

Vinnerne av ‘Årets beste' vil bli presentert 25. juni

Se årets nominerte

Hudpleie
-kategorier

Makeup
-kategorier

Juryen

Chioma Anugweje
Helene Lundgreen
Henia Gamborg Kjørsvik

CHIOMA ANUGWEJE
Chioma er utdannet makeup-artist med ekspertise innen make-up til mørk hud. I tillegg er hun opptatt av hudpleie. Hun har jobbet i skjønnhetsbransjen i over 10 år, drevet en skjønnhetsblogg og hatt beauty features i store magasiner som Whowhatwear og Minmote. Nå aktiv på Instagram der hun deler tips, tutorials og inspirasjon.

HELENE LUNDGREEN
Helene Lundgreen er konstituert redaktør for Melk & Honning og har jobbet for magasinet siden våren 2021. Hun har en bachelor i journalistikk fra Høyskolen Kristiania, og har alltid vært lidenskapelig opptatt av mote og skjønnhet.

HENIA GAMBORG KJØRSVIK
Henia har jobbet med skjønnhet og duft i over 11 år. Hun har god kunnskap om markedet og har en lidenskapelig interesse for duft og skjønnhetsprodukter. Henia var med å startet og driftet det uavhengig mote- og kunst magasinet Tableau Paper, og jobber som daglig leder for nisjeparfymeriet Heaven Scent i Øvre Slottsgate.

HUDPLEIE

Årets beste glødprodukt - ansikt

Lumene Glow Boost Essence

Lumene - Glow Boost Essence

Et superkonsentrert mirakelforsterkende serum for en lysere, intenst hydrert hud. Inneholder vår unike Nordic-C utstrålingsforsterkende og energigivende teknologi med bærekstrakt fra antioksidantrike ville Arktiske multebær og C-vitamin, sammen med rent Arktisk kildevann og to typer hyaluronsyre virker den fuktighetsgivende formelen med å fremme et mer ungdommelig utseende. Huden føles fyldigere, glattere og ser mer strålende ut.

Löwengrip - LUMINOUS BRONZE - SELF-TAN MIST

Få en gyllen og jevn solkysset nyanse med Löwengrips Luminous Bronze – Self-Tan Mist for ansikt. Den fuktighetsgivende brun-uten-sol-misten gir en gradvis solbrun nyanse som er lett å bygge opp til ønsket intensitet. Produktet fungerer som en brun-uten-sol, fuktighetsgivende ansiktsmist og som en fikserende spray for makeup. Med en frisk duft av eple og verbena.

The Body shop Vitamin C Glow Serum

Dette serumet er perfekt for deg som er ute etter et «dewy»-resultat, med ekstra glød. Dette nye produktet inneholder hele 10% naturlig vitamin C, som er merkets høyeste konsentrasjon av vitamin C til nå. Det er også beriket med bakuchiol, som kalles «naturens retinol». Bakuchiol er en naturlig ingrediens som er kjent for å redusere porer, jevne ut linjer og gi en jevnere hudtone.

Årets beste serum

REN - Perfect Canvas Essence

En mykgjørende essens som forbereder huden til videre pleie ved å gi den fukt og fylde for å redusere rynker og fine linjer. Den bidrar til å styrke hudbarrieren og beskytter mot forurensning. Hovedingredienser er: biogjær som gir fukt for en strålende og plumpet hud, Hyaluronsyre & Polyglutaminsyre glatter ut huden og binder fukt samt styrker hudbarrieren, borremynte bidrar til å beskytte huden mot forurensning.

No 7 - Pure Retinol Night concentrate

No7 Pure Retinol 0,3 % Night Concentrate er dermatologisk testet og inneholder, 0,3% ren retinol og er formulert til å være skånsom mot huden. No7 Pure Retinol Night Concentrate er bevist å forbedre 7 nøkkeltegn på aldring av huden: Linjer ser jevnere ut, ujevn pigmentering ser redusert ut, et løftet utseende, huden ser mer strålende ut, hudens tekstur ser forbedret ut og huden ser tonet og klar ut.

NEOSTRATA 15% Vitamin C + PHA Serum

En lett serum som trekker raskt inn i huden og gir en behagelig fuktmettet følelse. Serumet er testet på alle hudtyper og hudtoner, er ikke-irriterende og passer for alle. Serumet er perfekt for dem som vil oppnå en jevnere hudtone og samtidig beskytte huden mot ytre påvirkninger. Serumet inneholder en unik kombinasjon av vitamin C, PHA og antioksidanten Feverfew. Kombinasjonen av disse antioksidantene hjelper huden med å tåle ytre påkjenninger og oksidativt stress.

Nivea Q10 targeted wrinkler filler

Det nye NIVEA Q10 Power Expert Wrinkle Filler Serum er et ansiktsserum med target action som har dokumentert effekt på gjenstridige rynker. Dette antiage-serumet gir en synlig reduksjon i fine linjer og rynker på bare 5 minutter, samtidig som den gir langvarig behandling av dype rynker. 5 % active complex, ren Q10 og Bioxifill-peptider trenger dypt inn i 10 hudlag for å stimulere kollagenproduksjonen og bekjempe gjenstridige rynker fra innsiden og ut.

Årets beste ansiktspleie

The Inkey List - Oat cleansing balm

Luksuriøs rensebalm som skånsomt løser opp sminke, renser huden og tilfører næring. Ideell til alle hudtyper – også sensitiv. Produktet kombinerer beroligende kolloidalt havregryn som har et høyt nivå av hudgunstige, naturlige aktive stoffer med ceramider som støtter hudens beskyttende barriere. Oat Cleansing balm er også formulert med havrekjerneolje.

MATIS Paris - Caviar The Night

En luksuriøs nattkrem med som regenerer huden. En eksepsjonell formell med kaviar, kjent for sitt rike innhold av omega-3, proteiner, mineraler og vitaminer, vitaliserer cellenes fornyelse. Huden blir revitalisert og får en nydelig glød.

No 7 - Pure Retinol Eye cream

Pure Retinol: Vår mest effektive, målrettede og velprøvde form for retinol. Retinol Soother: Denne rike og nærende øyekremen inneholder sheasmør og bisabolol som bidrar til at huden føles beroliget og dypt hydrert. Retinol Optimiser: Få en forbedret levering av retinol ved hjelp av vårt saktefrigjørende oljeinnkapslingssystem. Collagen Peptide-Bases Technology: Matrixyl 3000 PLUS™, vår anti-aldringsteknologi som bidrar til å redusere synligheten av linjer og rynker.

No 7 - Resurfacing Peel

Følelsen av fornyelse. En eksfolierende ansiktsbehandling med 15 % glykolsyre som fjerner døde hudceller og etterlater huden mykere, jevnere og full av glød.
Peeling med glykolsyre er en effektiv og sikker måte å fornye huden på. Glykolsyre bidrar til å fjerne døde hudceller og fremmer en strålende og myk hud. I tillegg bidrar glykolsyre til å fremme revitalisering av hudoverflaten som fører til en jevnere og glattere hud.

Dermalogica - Phyto Nature Oxygen Cream

Lett fuktighetsgivende dagkrem som strammer opp, løfter og revitaliserer huden med fuktighetsgivende og oksygenoptimaliserende fytoaktive stoffer. Med alderen reduseres hudens evne til å absorbere oksygen like effektivt. Dette kan føre til fine linjer, rynker og gusten hud som har mistet sin glød. Phyto Nature Oxygen Cream er en lett dagkrem som gir dyptvirkende fuktighet og optimaliserer hudens oksygenopptak ved hjelp av fytoaktive stoffer.

Löwengrip - Instant Glow - Triple Peel Mask

Triple Peel Mask eksfolierer huden på tre nivåer med AHA-syre, ananasenzymer og fine korn av cellulose og silisium. Vitamin C tilfører glød, jevner ut og fremmer hudens elastisitet. Fjerner effektivt døde hudceller, minimerer synligheten av porene og stimulerer cellefornyelsen. Perfekt om du ønsker en glødende hud full av energi. Passer for alle hudtyper.

MAKEUP

Årets beste makeup - hud

Lumene - CC cream

Finlands mest elskede og Sveriges mest solgte foundation! Lumene sin Color Correcting Cream er en lett middels dekkende flytende foundation som reduserer rødhet og perfeksjonerer for en jevn og naturlig glødende hudfarge. Ikke en TikTok favoritt uten grunn. Beskytter huden mot de skadelige effektene av UVA/UVB-stråler (SPF20). Passer alle hudtyper. 10 nyanser.

jane iredale - Glow Time Blush Stick

Få den ultimate gløden med denne kremete blushen som smelter på huden! Den unike formelen gir et naturlig og jevnt resultat som sitter lenge, og inneholder pleiende ingredienser som jojobaolje. I tillegg gjør den praktiske sticken produktet enkelt å påføre uansett hvor du er! Velg blant 10 nyanser – med eller uten skimmer.

SENSAI - Glowing base

Glowing Base er den ultimate makeup-primer med perlemorpigment og SPF 10 som korrigerer og jevner ut hudtonen. I tillegg har den en fuktighetsgivende formel som holder makeup'en frisk hele dagen. Det perfekte første skrittet for å få huden til å stråle med nydelig glød.

MAC - Strobe Dewy Skin Tint

MAC Strobe Dewy Skin Tint er et produkt som gir huden en vakker glød og fuktighet. Dette er en farget, fuktighetsgivende ansiktskrem, med tilsatt hyaluronsyre, sheasmør, squalane og E-vitamin. Resultatet blir lett på huden og med en vakker glød. Strobe Dewy Skin Tint fra MAC kommer i 16 ulike nyanser for å matche alle hudtoner. Dette er et sminke- og hudpleieprodukt i ett!

Årets beste makeup - Mascara

Sensai - Lash Lengthener 38°C

Lash Lengthener 38°C er en intens sort mascara med en unik formel som tilfører dramatisk lengde til vippene. Den tilpassede kosten fanger selv de korteste vippene i et jevnt lag, og skiller dem fra hverandre Skylles enkelt bort med vann ved 38°C.

No 7 - Lash Extender Mascara (black)

Mascara som gir ekstra lengde fra rot til spiss uten å drysse. Beriket med volumbyggende sfærer som lagvis gir vippene volum og fylde. Den patenterte børsten fanger opp selv de minste vippene.

Årets beste makeup - leppeprodukt

Sensai - Contouring Lipstick

Contouring Lipstick er en unik leppestift som introduserer et nytt univers av farger. Med ett strøk fremheves leppenes form, kontur og tekstur. Gir en fløyelsmyk farge og finish og kommer i 12 unike farger. For å bidra til et mer bærekraftig alternativ selges etui og refill separat.

Labello - Lip Oil

Oppdag Labellos nye innovative Labello Caring Lip Oils! Labello Lip Oil er en leppeolje som gir umiddelbar fuktighet til leppene og en blank finish. Dette gjør at leppene dine føles myke og ser fyldigere ut. Labello Lip Oil Nude har en naturlig svak fargenyanse med skimrende pigmenter som bidrar til en ekstra fin glans. Den pleiende formelen er laget av oljer av 100 % naturlig opprinnelse.

Hår og kropp

Årets beste hår og kropp - hårpleieprodukt/serie

Hairlust - Curl Crush™

Et komplett sett med produkter for krøllete hår, som gir fuktighet og reduserer krus og er godkjent for Curly Girl Metoden. Krøllete hår er mer utsatt for skade og uttørking, og krever derfor spesiell pleie. Curl Crush™ har milde, men effektive produkter som jobber sammen for å styrke, fukte og gjenoppfriske krøllene så vel som hodebunnen.

Hairlust - Grow Perfect

En komplett hårvekstrutine for fint eller tynt hår laget med naturlige, rene ingredienser. Produktene bekjemper hårtap ved å oppmuntre til ny hårvekst, forhindre hårtap og knekt hår, og holde eksisterende hår sunt. Helt uten parabener, sulfater, ftalater eller silikon.

Eleni & Chris - Chromin ColorPro Prep Serum

Et fuktgivende leave-in serum som inneholder en høy konsentrasjon av aktive ingredienser. Algeekstrakt vil tilføre fukt og gjenoppbygger håret innenfra slik at det blir både sterkt og glansfullt. Multeekstrakt gir håret et boost av C-vitaminer og antioksidanter som gir håret ekstra næring. Serumet inneholder også solsikkeolje, som gir håret en naturlig UV-beskyttelse mot skadelig stråler fra solen og beskytter dermed også hårfargen mot falming.

Noughty To The Rescue Intense Moisture Treatment

Denne dyptgående hårmasken gjenoppretter og tilfører næring til tørt og overbehandlet hår med sine 97% naturlige ingredienser. Masken er laget med en rik formel med mandel og svarte havre-ekstrakter som hydrerer, restrukturerer, forbedrer elastitet, og bidrar til å gjenopprette den gode strukturen i håret.

Noughty Hey Curl Scrunching Jelly

Denne lette geleen definerer og kontroller krøller og bølger for varig, flakfritt hold uten knas eller kliss. Den 97 % naturlige formelen inneholder botaniske stoffer fra havet, kombinert med kopolymerer, for å hjelpe til med å hydrere og gi glans, for krusfrie bølger og krøller.

Löwengrip Level Up - Volumizing Hair Mask

Level Up Volumizing Hair Mask er en volumgivende, fuktighetsgivende og fargebeskyttende hårmaske som tilfører vektløst volum til alle hårtyper. Håret føles voluminøst og fyldigere med en hydrert og silkemyk finish.

Hairlust - Split Fix™ Leave-in Conditioner

Leave-in balsam som pleier og gir fukt til håret, for å forhindre flisete tupper, krusete hår og floker. Den er helt uten silikon og er basert på naturlige, økologiske ingredienser som gir nytt liv til tørt, skadet og krusete hår. Med et fuktighetsgivende og nærende boost fra bla. antioksidanter, etterlater den lette sprayen håret mykt, glansfullt og synlig sunnere i lengden.

Löwengrip - Good To Go - Light Dry Shampoo

Good To Go - Light Dry Shampoo er en pleiende tørrsjampo som gir en silkemyk følelse ved hver bruk. Absorberer overflødig fett og gir en nyvasket følelse mellom sjamponeringer. Tørrsjampoen består av et innovativt fargekompleks som er spesielt utviklet for å passe alle hårfarger, også de med mørkt hår. I tillegg inneholder den ingredienser som beroliger og pleier hodebunnen. Duften er subtilt og fresh!

Hairlust - Moisture Hero™ Hair Oil

Den temmer og gir næring til tørt og krusete hår uten at det føles tungt og fett. Denne 100% naturlig avledede håroljen uten silikon, inneholder seks næringsrike oljer som trenger inn og hydrerer hårstråene dine med lett fuktighet.

Årets beste hår og kropp - kroppspleie

EcoTools Exfoliating Back Scrubber

EcoTools Exfoliating Back Scrubber er designet med håndtak som er enkle å holde i, for å hjelpe deg med å nå de vanskelig tilgjengelige områdene på ryggen, og for å skrubbe bort urenheter i huden. Laget av resirkulerte materialer og er 100% vegansk.

EcoTools Dry Body Brush

Denne eksfolierende kroppsbørsten brukes til å skrubbe og rense tørr hud før du dusjer, slik at den blir etterlatt myk, glatt og strålende. Kommer med et håndtak av strikk på baksiden for godt grep. Børsten er laget av resirkulerte materialer og er 100% vegansk.

L’Occitane - Almond shower Oil

Ta dusjopplevelsen til nye høyder med Almond Shower Oil. Takket være den unike formelen garanterer dusjoljen en silkemyk hud gjennom hele dagen. En mykgjørende og skånsom dusjolje som renser huden, tilfører fuktighet, egner seg både til normal, sensitiv og tørr hud. Den er rik på omega-9-fettsyrer som nærer og mykgjør huden og beskytter mot dehydrering. Beriket med mandelolje fra Provence.

Årets klassiker (alle kategorier)

Batiste Original

Den opprinnelige oppskriften fra 70-tallet! Batiste Original tørrsjampo har en ren, frisk og klassisk duft som har vært en favoritt i flere tiår. Batiste frisker opp og fjerner fett, skitt og gamle produktrester fra håret øyeblikkelig, så det blir etterlatt med ny glans, forbedret struktur, mer volum og god lukt.

NIVEA Double Effect Eye Makeup remover

NIVEA Daily Essentials double Effect Eye Make-up Remover er NIVEA sin mest effektive makeup-fjerner til øynene. Fjerner effektivt selv den mest vannfaste make-up og beskytter samtidig de sensitive øyevippene.

Årets beste hånd -og fotpleie

Omhu - Nourishing Hand Cream Seaweed

Denne veganske håndkremen har en deilig konsistens som er lett å påføre, og trekkes raskt inn i huden. Kremen er laget på norsk blæretang for å gi næring, og inneholder blant annet sheasmør for å kunne pleie og beskytte. Den har en god og autentisk aroma, som dufter søtt som sitron og honning – og rent som urter og ingefær. Tuben er resirkulerbar, med hele 99 % naturlig innhold.