Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Angus Cloud alias Fez fra Euphoria inntar modeverden som modell

Angus Cloud alias Fez fra Euphoria har blitt modell

Figurerer i Ralph Laurens nye kampanje.

Da Euphoria hadde premiere i 2019 ble det en umiddelbar suksess. Ungdomsserien viste frem berg-og-dalbane-tilværelsen til high school-kids i USA, med sex, kjærlighet, dop og vold som en del av pakka.

For Zendaya, som allerede var et kjent navn for mange via Disney, nådde karrieren helt nye og mye mer seriøse høyder. Hun ble i 2020 premiert med en Emmy for rollen som den kompliserte, dopavhengige Rue.

Men flere av de andre hovedrolleinnehaverne hadde lite eller ingen erfaring som skuespillere. En av dem var Angus Cloud som spiller Fezco. Til tross for at han hadde studert på den prestisjetunge Oakland School for The Arts i California, var det ikke skuespill han studerte der; Cloud hadde nemlig valgt å studere lys og setdesign.

Les også: Slik ble Maude Apatow kvitt akne

I et intervju med GQ forteller han at tilfeldigheter ledet til at han fikk rollen i Euphoria. Rettere sagt at han spaserte nedover et fortau på Manhattan og ble spottet av en casting director for serien, som mente han hadde passet perfekt.

– Jeg ble skikkelig overrasket og hadde ikke særlig lyst til å gi henne nummeret mitt. Jeg trodde det var noe scam, forteller Cloud til magasinet.

Kort tid etter møtte han likevel opp på audition, fremførte linjer fra det som kom til å bli Euphoria episode en og fikk rollen. Det skulle vise seg å være lurt; Fez har blitt en storfavoritt blant seerne.

Ryktene sier at planen var at han skulle dø i sesong én. Men ettersom fanen digget karakteren såpass mye lot Euphoria-skaper Sam Levinson han være med videre i sesong to.

Les også
Sleepers samarbeider med Ida Broen

Nå har Euphoria-stjernen også infiltrert moteverdenen.

Cloud figurerer nemlig i Ralph Lauren sin nyeste kampanje for Polo-duftene Green, Red og Blue.

Foto: Ralph Lauren / Polo

Ifølge WWD er skuespilleren en «Polo superfan». Han skal visstnok alltid ha vært på utkikk etter skjorter og trøyer fra det erkeamerikanske merket secondhand opp i gjennom årene. I dag skal samlingen være på over 200 stykker.

– Hver gang jeg var i en vintagebutikk grabbet jeg alt jeg kunne finne med en Polo-hest på, sier han.

Ralph Laurens globale president for dufter, Alexandre Choueiri, forteller at de først møtte Cloud på et event i desember.

– Vi elsket at han hadde en oppriktig historie med Polo, at han var så hyggelig og at han har en unik stil som virkelig resonerer med den verden vi lever i i dag, sier han i en pressemelding gjengitt av WWD.

Cloud har forøvrig figurert i andre motemessige settinger den siste tiden. Skuespilleren satt front row under Coach sin visning under moteuka i New York, ved siden av Meghan Thee Stallion:

Les også: Nå lanserer HBO-suksessen make-up

Siste saker

Mest lest nå
Les mer