Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Amber Rose: – Folk stikker hender opp under skjørtet mitt

Instagram

Instagram

Amber Rose snakker ut i nytt, opphetet intervju med Tyrese Gibson og Rev Run.

Modellen og aktivisten dukket opp på «It’s Not You, It’s Men»-showet forrige lørdag. Det var Rose selv som tok opp emnet ved å fortelle om sine egne erfaringer med seksuell trakassering.

– Jeg blir seksuelt trakassert konstant. Jeg vet ikke om det er fordi jeg er berømt, men når jeg går ned gata, har folk en tendens til å stikke hendene sine under skjørtet mitt eller ta meg på puppene, fortalte Rose på talkshowet.

Les mer: Demi Lovato: – Kim Kardashian forandret hvordan jeg så på kroppen min

Ting ble ubehagelig når Gibson og Rev Run begynte å rettferdiggjøre denne typen handling. De insinuerte at hun hadde seg selv å takke for måten hun kler seg på.

– Nei, svarte modellen og fortsatte:

– Hvis jeg ligger med en mann – jeg er helt naken, han har kondomet ferdig tredd på – men jeg sier at «Du, jeg tror jeg ombestemmer meg. Jeg har ikke lyst til å gjøre dette likevel,» så betyr det nei. Det betyr «Nei for helvete». Det spiller ingen rolle hvor langt vi allerede har tatt det, et nei er et nei.

Se klipp fra intervjuet under:

https://www.youtube.com/watch?v=C1LOL9MbWoU

Les også: Motebransjen om Oslo Runway: – Endelig noe som ikke er et sammensatt lappeteppe

Siste saker

Mest lest nå
Les mer