Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @phoebesummernails

Har du fått med deg denne manikyrtrenden?

– Jeg gleder meg til å teste, sier negletekniker til Melk & Honning.

Å ha freshe og fine negler er viktig for mange – og man trenger faktisk ikke å dra til en salong for å få det. Stadig dukker det opp nye tips og triks, gjerne på TikTok, som kan komme godt med om man vil få lekre negler hjemme.

I vinter var Blush Nails overalt inne på appen, men nå har folk fått øynene opp for et annet sminkeprodukt man også kan bruke på neglene.

Nå trender nemlig Eyeshadow Nails på TikTok.

Og emneknaggen har i skrivende stund 6,2 millioner visninger.

Bustle, som først omtaler trenden, påpeker at det etter en periode hvor glaserte og minimalistiske negler har vært i fokus, virker som om folk er klare for mer fargerike og kreative looks på neglene.

Og her kommer øyenskyggen inn i bildet.

Haugevis av TikTokere har tatt fatt på øyenskyggekosten og pudret øyenskygger i alle regnbuens farger på neglene.

Se hvordan noen gjør det her:

@phoebesummernails Eyeshadow nail hack! How to create the perfect airbrushed effect #nailtok #nailinspo #nailhack #nailtutorial #valentinesnails #blushnails ♬ Escapism. – Super Sped Up – RAYE
@simlynail Eyeshadow is so easy to use for gel nails minimal mess, easy to clean, vibrant colours, so you can get really creative with it #nailinspo #airbrushnails #nailpolish #nailsathome #naildesign ♬ More Than A Woman – SG's Paradise Edit – Bee Gees & SG Lewis

Etter å ha påført en base coat, finner du frem øyenskyggen du ønsker å bruke (enten det er én eller flere) og bruker en kost for å påføre det på neglene. Det er viktig at du påfører øyenskyggen før neglelakken er helt tørr. På den måten «smelter» øyenskyggen inn i neglelakken og etterlater en airbrush-effekt. Avslutt med en top coat – og voilà!

– Jeg har fått med meg denne trenden og synes det virker ganske kult!

Det sier Miranda Bela bak neglesalongen ByBela i Bjørvika til Melk & Honning.

– Jeg har ikke fått testet det selv enda, men jeg kunne gjerne tenke meg å prøve. Det virker som denne teknikken gir en skikkelig «airbrushed» effekt, legger hun til.

Bela forteller at det første hun tenkte da hun så dette er at det vil være genialt å lage en fransk ombré-effekt på kundene som kun har gelélakk.

– Her blir resultatet ofte litt skarpt ved bruk av pensler, eller «prikkete» ved bruk av svamp. Men med denne teknikken ser jeg for meg at det blir et jevnt og fint resultat.

– Jeg gleder meg til å teste, avslutter Bela.

Nå trender Eyeshadow Nails på TikTok.
Miranda Bela. Foto: Instagram/ @bybelabjorvika

– Så morsom trend, sier Julianne Sofia Martinsen, daglig leder og eier av neglesalongen Favn i Oslo, til Melk & Honning.

– Dette er noe vi ikke har fått med oss, men det er jo absolutt mulig, legger hun til.

TikTok: Har du fått med deg denne manikyrtrenden?
Julianne Sofia Martinsen. Foto: Privat

Martinsen påpeker at det vil fungere på samme måte som å bruke andre pulver på neglene, som for eksempel shimmer for å oppnå Hailey Bieber-negler.

– Skal man gjøre dette hjemme kan man først starte med en base coat, deretter påføre øyenskyggen, og så avslutte med top coat for å forsegle det, sier Martinsen.

– Vi bruker ofte pulver i ulike farger for å oppnå ulik look og design, så det er ganske nærme denne trenden, avslutter hun.

Les også: Nå tar dette sminketrikset av på TikTok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer