Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

68 millioner lurer på hvor det er blitt av Kendall

kendall-jenner-2016-september-cover-vogue-09

Kendall Jenner har en av Instagram sine utvilsomt mest populære kontoer. Nesten 70 millioner mennesker følger nemlig supermodellen som kom inn i rampelyset gjennom «Keeping up with the Kardashians».

Men i dag var det plutselig lite selfies og fasjonabelt liv å se når man klikket seg inn på @kendalljenner. Beskjeden man fikk var nemlig «Beklager, denne siden er ikke tilgjengelig», noe som indikerer at hun har slettet sin profil.

Les ogsåDette er de flittigste instagram-brukerne

De fleste medier ser ut til å tro at bakgrunnen for dette er mengdene av negativ feedback hun fikk for sin shoot for spanske Vogue i september. Der figurerer hun nemlig som ballerinadanser, og poseringene hennes fikk en del «ekte» dansere til å se rødt og bombardere modellen med sinte beskjeder gjennom twitter. Om dét er den faktiske grunnen eller ikke vites foreløpig ikke. Kendall har tidligere uttalt at hun har venner og familie som er alt for avhengig av mobiltelefonene sine, og at hun selv er klar over problemet.

– Den stunden det ble åpenbart for meg var det noe i meg som klikket. Jeg likte ikke at ting var sånn. Derfor hender det i blant at jeg sletter Instagram, Twitter eller Snapchat fra telefonen min noen dager, fortalte hun til Allure.

Les også: Se Gigi og Kendall være…deformerte?

Les også
Kjenner du til det norske smykkemerket Afrodite by MG?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer