Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Møt 6-åringen som tar Instagram med storm

Coco fikk moteinteressen sin fra foreldrene som driver en vintagebutikk i Japans mest trendy område. Nå deler 6-åringen stilen sin med 160 000 følgere på Instagram.

Med luggen nesten ned i øynene og store, runde briller poster hun stilfulle antrekk som har fått medier som blant annet Vogue og I-D til å omtale henne som Japans neste moteikon.

Ifølge moren startet klesinteressen hennes da hun var tre år, og hun har plukket ut sine egne antrekk helt siden hun fylte to.

– Ingen av de andre barna på skolen vet om Instagram-profilen hennes, så lenge de ikke har sett hun i Harajuku i helgene – da kler hun seg litt annerledes, forteller hun.

Det er ikke vanskelig å gjette hvor den gode smaken kommer fra, da foreldrene hennes driver vintagebutikken Funktique i Harajuku i Tokoy. Coco lærte hvordan hun skulle koordinere antrekkene sine av faren sin, som også pleier å fortelle henne hva som skjer i på den globale motescenen.

6-åringen liker å mikse streetwear med high fashion, og yndlingsmerkene er blant andre Comme Des Garçon og Fendi. Hun var også i gang med DIY-bølgen av IKEA-vesker lenge før mange andre.

Selv om brukernavnet hennes coco_pinkprincess viser hennes forkjærlighet for rosa, kan hun fortelle at dét ikke er fargen som gjelder i 2017.

– Jeg er ferdig med rosa nå, jeg vil ha lyseblå, sier hun i en video hvor vi følger henne i Tokoys gater.

I tillegg til å øke følgerskaren på Instagram, drømmer hun om å åpne sin egen restaurant med pannekaker.

Coco chillern med Tyga

Coco x Versace

Coco x ikea

Sweetie

Coco x Supreme

Bilder via @coco_pinkprincess

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Les også: Nå har Off-White-designeren latt seg inspirere av Prinsesse Diana

Siste saker

Mest lest nå
Les mer