Møt 6-åringen som tar Instagram med storm

Coco fikk moteinteressen sin fra foreldrene som driver en vintagebutikk i Japans mest trendy område. Nå deler 6-åringen stilen sin med 160 000 følgere på Instagram.

Med luggen nesten ned i øynene og store, runde briller poster hun stilfulle antrekk som har fått medier som blant annet Vogue og I-D til å omtale henne som Japans neste moteikon.

Ifølge moren startet klesinteressen hennes da hun var tre år, og hun har plukket ut sine egne antrekk helt siden hun fylte to.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Ingen av de andre barna på skolen vet om Instagram-profilen hennes, så lenge de ikke har sett hun i Harajuku i helgene – da kler hun seg litt annerledes, forteller hun.

Det er ikke vanskelig å gjette hvor den gode smaken kommer fra, da foreldrene hennes driver vintagebutikken Funktique i Harajuku i Tokoy. Coco lærte hvordan hun skulle koordinere antrekkene sine av faren sin, som også pleier å fortelle henne hva som skjer i på den globale motescenen.

6-åringen liker å mikse streetwear med high fashion, og yndlingsmerkene er blant andre Comme Des Garçon og Fendi. Hun var også i gang med DIY-bølgen av IKEA-vesker lenge før mange andre.

Selv om brukernavnet hennes coco_pinkprincess viser hennes forkjærlighet for rosa, kan hun fortelle at dét ikke er fargen som gjelder i 2017.

– Jeg er ferdig med rosa nå, jeg vil ha lyseblå, sier hun i en video hvor vi følger henne i Tokoys gater.

I tillegg til å øke følgerskaren på Instagram, drømmer hun om å åpne sin egen restaurant med pannekaker.

Coco chillern med Tyga
Coco x Versace
Coco x ikea
Sweetie
Coco x Supreme

Bilder via @coco_pinkprincess

Les også: Nå har Off-White-designeren latt seg inspirere av Prinsesse Diana

Artikkelen fortsetter under annonsen