Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Ukens 5 kjappe motenyheter. Foto: HBO
Foto: HBO

5 kjappe motenyheter: Har du gått glipp av dette?

Samantha Jones er tilbake, understøysgigant med drastisk nedgang og Kendall Jenner overrasker i nakenkjole.

Med spalten «5 kjappe motenyheter» skal vi i Melk & Honning sørge for at du enkelt og raskt kan holde deg oppdatert på det som skjer i bransjen.

Heng på videre for much needed påfyll av motenyheter.

Samantha Jones er tilbake.

Ukens første nyhet i 5 kjappe er at Kim Cattrall kommer tilbake som Samantha Jones i And Just Like That. Det skal sies at det ikke er for lange stunden, men vi tar til takke med det vi får av Samantha.

Ifølge Variety vil Kim Cattrall gjenoppta sin ikoniske rolle som Samantha Jones i finalen til sesong 2. Hun vil trolig bare dukke opp i én scene. Uten å se eller snakke med stjernene i serien, filmet de dialogen hennes 22. mars i New York City.

I serien har Samantha flyttet til London, så i scenen hun spilte inn har hun en telefonsamtale med Carrie Bradshaw fra Parker.

En av ukas 5 kjappe. Samantha Jones gjenoppstår. Foto: HBO
Samantha Jones gjenoppstår. Foto: HBO

Victoria’s Secret fortsetter å oppleve motgang.

Administrerende direktør, Martin Waters sier til WWD at det tøffe forbrukerklimaet de opplever sannsynligvis vil vare ut 2023.

Victoria’s Secret & Co, som for tiden står i en rebranding, opplever nedgang og føler på forbrukersvikt. De ligger på bunnlinjen, og utsiktene for dette året er ikke lyse.

Etter en rapport for første kvartal som snakket om et mer utfordrende forbrukerlandskap, falt aksjene i undertøysselskapet med 10,9 prosent og ned til 18,20 dollar.

Selskapets nettoinntekt i første kvartal falt til 725 000 dollar, eller 1 cent per aksje. Det er ned fra 80,8 millioner dollar, eller 93 cent, ett år tidligere.

Foto: Instagram/ @victoriassecret
Foto: Instagram/ @victoriassecret

Håret til den lille havfruen kostet ufattelig mye.

26. mai hadde Disneyklassikeren Den lille havfruen premiere på norske kinoer.

Ifølge Cosmopolitan kan frisøren til Halle Bailey avsløre at Ariel sin hårforvandling til å bli Den lille havfrue kostet ufattelig mye.

Håret kostet rundt 150 000 dollar, noe som tilsvarer over 1,6 millioner norske kroner. De røde lokkene til Bailey var angivelig over 60 cm lange og måtte ordnes før hver innspilling, så det er ikke rart det kostet litt penger.

En av ukas 5 kjappe. Foto: Instagram/ @disneylittlemermaid
Foto: Instagram/ @disneylittlemermaid

Balenciaga lanserer en kapselkolleksjon.

Motehuset lanserte en eksklusiv kapselkolleksjon, med navn Offshore, én dag etter lanseringen av vårkolleksjonen for 2024.

Ifølge Hypebeast prøver merket å jobbe seg inn igjen, etter de kontroversielle kampanjebildene som førte til merkets fall mot slutten av fjoråret.

Denne kolleksjonen er ganske enkel, og består av hettegensere, t-skjorter og joggebukser med grafikk.

Offshore-t-skjorten har en oversized passform og graffiti foran, bak og på ermene. En langermet genser har identisk layout, men den utvaskede skriften går helt ned til håndleddet.

Foto: Balenciaga
Foto: Balenciaga
Foto: Balenciaga
Foto: Balenciaga

Kendall Jenner overrasker i nakenkjole.

Med sitt siste antrekk tar Kendall Jenner naken påkledning til en nytt territorium. På sin egen Instastory delte hun bildet av denne spenstige looken.

Ifølge Vogue hadde supermodellen på seg en David Koma-kjole, fra den britiske designerens høstkolleksjon. Kjolen har en illusjonsnetting på øvre halvdel og lekne røde blomster plassert på hvert bryst. Antrekket stylet hun med et rødt skjerf fra Audrey Hepburn fra rundt 1960-tallet.

Jenner veksler ofte mellom diskré minimalisme og dristig påkledning, så estetikken i dette antrekket passer modellen perfekt.

Foto: Instagram/ @kendalljenner
Foto: Instagram/ @kendalljenner

Les også: Nå er det «Mermaidcore» som gjelder

Siste saker

Mest lest nå
Les mer