Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Sandon

13 ting til hjemmet vi ønsker oss nå

Nå vil vi skape sommerstemning hjemme.

Med en ny årstid rett rundt hjørnet klør det i fingrene etter å kjøpe litt nytt til hjemmet. Deilig og crispy sengetøy, fint servise, sommerlige vaser og deilige såper er blant det som står på ønskelisten vår nå.

Her er diverse ting til hjemmet vi gjerne klikker hjem nå.

Vase formet som et skjell fra Firm Living, kr 1069 via Illums Bolighus

Fine servietter utgjør virkelig en stor forskjell på matbordet, og disse med olivengrønne striper fra den norske konseptbutikken Moon Living er perfekte å dekke bordet med når du venter gjester – og selvfølgelig ellers også.

Telysholder, kr 179 fra H&M HOME

Produktene fra Sprekenhus er uten tvil favoritter på badet, og nå vil vil ha denne håndsåpen og håndkremen stående ved siden av vasken. De lukter himmelsk og føles deilige på huden.

Keramikkopp, kr 475 fra Radical Broccoli shop

Søstrene Susanne og Anette Bastviken står bak nettbutikken Radical Broccoli shop, hvor du finner nøye utvalgte og miljøvennlige produkter.

I nettbutikken finner man blant annet disse håndlagde keramikkoppene med Radical Broccoli-logoen i bunnen. Den perfekte koppen til morgenkaffen, teen eller hva enn du foretrekker.

Lyseblå sitruspresse fra Smeg, kr 1847 via Bakeren og Kokken

Appelsinjuice smaker litt ekstra godt på denne tiden av året – i hvert fall om man har presset den selv. En lyseblå sitruspresse fra Smeg står derfor på ønskelisten akkurat nå.

Kjøkkenhåndkle i lin, kr 349 fra Djerf Avenue
2 stk frokosttallerkener, kr 700 fra Sandon

Sandon er et nytt norsk interiørmerke som blant annet selger håndmalt keramikk fra Spania.

Søskenparet Synne og Sander Brendmoe leter etter unike produkter og kom over keramikken på en tur til Granada. Serien har fått navnet Solera og er laget av en lokal håndverker.

Coffee table book med frokostoppskrifter fra Phaidon, kr 349 via Coffetablebooks

Coffee table-bøker er ikke nødvendigvis bare til pynt, noe denne boken er et godt eksempel på. Den inneholder nemlig 50 deilige frokostoppskrifter.

I boken finner man blant annet oppskriften på granola med kakao og bær.

En sovemaske kan komme godt med på sommeren.

Stripete putetrekk, kr 495 fra Lexington
Limited edition vase, kr 6890 fra Vitra

Vitra er en sveitsisk familiebedrift som ble grunnlagt i 1953, som har både møbler og tilbehør til hjemmet – som denne kule flerfargede vasen med åtte hull.

Les også: 12 sommerlige smykker

Les også
Festivalsommer? Her er de beste festivalene i Norge

Siste saker

Mest lest nå
Les mer