Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Wispy brows Foto: Instagram/ @nicolaannepeltzbeckham
Foto: Instagram/ @nicolaannepeltzbeckham

Wispy brows er trenden vi alle trenger i 2024

Less is more!

Spør du oss, så er øyenbryn noe av det vanskeligste innenfor skjønnhet. Vi kan bruke timesvis med tid foran speilet for å få de perfekte. Øyenbrynene rammer inn ansiktet, og har mye å si for utrykket vårt.

Hvis du er lei av omhyggelig vedlikehold og søker en mer avslappet, men elegant estetikk, er wispy brows skjønnhetstrenden for deg!

I løpet av de siste to årene har det florert utallige dristige øyenbrynstrender. Presise og perfeksjonistiske bryn har vært i vinden, takket være teknikker som brynslaminering og såpestyling.

Foto: Instagram/@andrea___ricci

Nå som vi har entret 2024, forteller Kristie Streicher, brynartist og grunnlegger av KS&CO, til The Zoe Report at flere nå ønsker bryn som ser mer urørte ut.

– Enten du har tykke eller tynne bryn er det å omfavne din egen unike brynstruktur, som passer din egen ansiktsform, veien å gå, sier hun.

Streicher forteller at bare å legge til litt produkt vil gi en viss definisjon, og tillater deg å lage en personlig form.

– På denne måten vil enden på brynene vende utover for å åpne opp øynene og ansiktet, i stedet for å være plassert i en nedadgående vinkel. Dette gjør brynene mer buskete, men ikke ustelte, forteller Streicher.

I lag med for eksempel glødende, fuktet hud og et snev av rosa på kinnene, er det ikke rart at naturlige, oppbørstete bryn er det neste store.

Ofte er det bare en liten subtil justering som skal til for å forbedre det du allerede har!

wispy brows. Hailey Bieber går alltid for naturlige, børstete øyenbryn. Foto: Instagram/ @haileybieber
Hailey Bieber går alltid for naturlige, børstete øyenbryn. Foto: Instagram/ @haileybieber

Slik oppnår du wispy brows!

Wispy brows er nesten FOR enkelt! Med en clear gel, børster du gjennom brynene i en oppadgående bevegelse. Slik oppnår du en effortless og naturlig look.

Les også
Dette ønsker Melk & Honning-redaksjonen seg denne våren

Det fine med denne trenden ligger i dens enkelhet. Det er ikke behov for fancy produkter, og med bare litt gel er du klar!

Heller ikke glem å pleie øyenbrynene dine med en brynsolje for å holde de sunne og hydrert! Dette vil komplimentere looken enda mer.

Her er 3 brynsprodukter vi anbefaler for å oppnå looken!

For de som vi fylle inn brynene! Brynspenn fra Benefit kr 319 via Kicks.
Opp med brynene! Styling voks til brynene fra Natálie, kr 159 via Vita.
Brynsolje fra Maria Åkerberg, kr 149 via Blush.

Vil du ha mindre vedlikehold av brynene i 2024?

Les også: Nå skal alle ha dette armbåndet

Siste saker

Mest lest nå
Les mer