Johan Svensson fra Vogue til Patriksson

Vogue-profil til paneuropeisk motegruppe

– En spennende tid.

Tidligere kreativ direktør i britiske Vogue, Johan Svensson slutter seg til Patriksson Group som en del av deres kreative avdeling Creative Studio.

Svensson har over 25 års erfaring fra en rekke internasjonale motemagasiner, blant annet som kreativ direktør for britiske Vogue under sjefredaktør Edward Enninful samt titler som W Magazine i New York og Vogue Paris.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå returnerer Svensson til hjemlandet Sverige der hans arbeid i Patriksson Group vil strekke seg over alle de fire kontorene i Stockholm, Oslo, København og Paris samt den globale kundeporteføljen.

– Det er en spennende tid å bli med i Patriksson og Creative Studio, og jeg ser frem til å ta med min erfaring i nye og forskjellige prosjekter. Patriksson er det perfekte stedet for å ta dette nye steget, og jeg gleder meg over å gå sammen med selskapet, sier han.

Patriksson ble grunnlagt i 1999 av Lena Patriksson Keller og Annika Kopp. Byrået har hatt en sentral rolle i den skandinaviske mote- og kommunikasjonsbransjen, samt vært med på å stifte Fashion Week Stockholm og mote-tech-konferansen Fashion Future.

I fjor høst fikk Patriksson i Norge ny sjef da Lisa Stokland erstattet tidligere Managing Director Rita Lassen-Urdahl som hadde vært i selskapet i ti år.

Les også: Blender-gründer bryter ut – satser på egenhånd i knalltøff retail-bransje