Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Tove sivertsen deler vintips
Foto: privat

Vintips og musikkfavoritter: Tove Sivertsen

3 viner som skapt for helgen i fotografens øyne.

Endelig fredag!

I Melk & Honnings vinspalte spør vi en mote- eller kulturpersonlighet om digge vintips og ikke minst musikkfavoritter, perfekte til helgen.

Denne gangen har vi tatt en prat med Tove Sivertsen. Hun er fotograf, driver galleriet Salgshallen i Oslo og jobber i tillegg på Heaven Scent.

Her er Toves beste vintips og musikkfavoritter til helgen.

Kom med noen digge vintips, Tove?

– Fredag har jeg brukt opp evnen til å ta valg gjennom uka, så da tar jeg det jeg får servert av musikk og vin! Om jeg skal på middag tar jeg kanskje med en Matthieu Barret Petit Ours Brun 2020, fordi etiketten er så fin!

Sjekk den ut her.

– En topp lørdag har jeg fri og spiser ute, kanskje lunch på Pillefyken med en flaske Fontanasanta Nosiola fra den biodynamiske produsenten Foradori? (Som jeg fikk der sist). Da spiller ikke musikken så stor rolle, men de spiller fin musikk der! Vinen er gulgrønn i farge og polet beskriver den som elegant med syrlig og søt frukt, fine mineraltoner og lette blomstertoner. Fyldig med god karakter og lett fedme. Med denne gjør man seg lett fet på en lørdag.

Sjekk den ut her.

vintips
Vintips fra Tove Sivertsen.

– Om jeg ble tatt av trollet og fortsatte lørdagen ut i natta er følelsene som sterkest på en søndag, da svømmer jeg gjerne inn i Vår av Vivaldi, (rekomposisjonen av Max Richter!)

– Eller banale sanger om kjærlighet og tiltrekning som Kevin Ayers, May I, eller klassikere som Rush Rush av Paula Abdul. Det blir kanskje pizza til middag med et glass rødvin av typen COS Frappato 2020 (eller en halvliter, med vann!) fordi det er en utmerket pizzavin. Tips fra polet er alltid bra.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Sjekk den ut her.

Les også: Dette drikker dama bak Oslo-vinbaren i helgen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer