Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Vintips fra Holzweiler-kjøkkensjefen
Alle bilder: Holzweiler

Vintips og musikkfavoritter: Kjøkkensjefen hos Holzweiler

Det norske motemerket åpnet restaurant tidligere i år – dette drikker kjøkkensjefen deres aller helst.

Endelig fredag!

I Melk & Honnings nye spalte spør vi en mote- eller kulturpersonlighet om digge vintips og ikke minst musikkfavoritter, perfekte til helgen.

Denne gangen har vi tatt en prat med Petter Nyström. Han jobber som kjøkkensjef på Holzweilers nye restaurant i trendy Oslobukta, Café Platz.

Her er Petter Nyström sine beste vintips og musikkfavoritter.

Kom med noen digge vintips, Petter?

Furmint Condition – Wine Mechanics

Hvorfor?

– Tørr vin som er veldig mineralsk med et fruktig midtparti og en lang finish.

Sjekk den ut her.

Fourny Champagne – Blanc de Blancs Brut Natur

Hvorfor?

– En kul vin med stenete frukt, frisk og fresh finish og intense bobler.

Sjekk den ut her.

Evening Land – La Source 

Hvorfor?

– Pinot Noir fra Oregon i USA med smak av mørk frukt mot jordbær og bringebær. En intens og kompleks rødvin.

Sjekk den ut her.

vintips fra Petter
Vintips fra Petter Nyström.

3 låter som betyr helg:

Smalltown Boy av Bronski Beat.

Party All the Time av Eddie Murphy.

Easy av Ice MC.

Les også: Dette drikker dama bak den populære Oslo-vinbaren aller helst når det er helg

Les også
Over og ut for Y/Project

Siste saker

Mest lest nå
Les mer