Melk & Honning inviterer til visning av Karl Lagerfeld-dokumentar

Foto: Getty Images

Vil du se dokumentaren om Karl Lagerfeld med oss?

Melk & Honning inviterer til eksklusiv visning.

I samarbeid med Vega Scene og Tysklands ambassade i Oslo inviterer Melk & Honning til én eksklusiv visning av dokumentaren om Karl Lagerfeld – designeren og motekongen som døde tidligere i år i Paris, 85 år gammel.

Vi gir bort et knippe billetter. Send mail til post@melkoghonning.no dersom du har lyst til å se dokumentaren sammen med oss. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

For selv om de aller fleste kjente til hva han gjorde, som sjefsdesigner for både Chanel, Fendi og sitt selvtitulerte merke, var det svært få som virkelig kjente mannen bak de sorte solbrillene. Dokumentaren Karl Lagerfeld – German fashion designer and icon fra 2014 setter søkelyset på mannen og myten, og byr på et sjeldent innblikk i Lagerfelds liv og virke. Ikke bare den glamorøse showbusiness-delen, men også hans personlige karriere – og ikke minst sterke personlighet.

Startpunktet for filmen er den tyske designerens barndom i forstaden av Hamburg under andre verdenskrig. Sterkt påvirket av moren, bestemte han seg for å flytte til Paris med ønske om å starte et nytt liv og en karriere som designer. Slik viser dokumentarer alle aspekter av Lagerfelds liv. Fra en ung tysk gutt som siktet etter stjernene til europeisk verdensborger og en av verdens aller fremste og mest toneangivende, men også kontroversielle designere kjent for ikke å være fremmed for å ta bladet fra munnen. Eller som han selv sa: «Jeg er veldig jordnær, bare ikke på denne verdenen».

Dokumentaren vises på Vega Scene i Oslo mandag 27. mai kl. 20, og innledes av Melk & Honning-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Du kan lese mer om filmen og kjøpe billetter til arrangementet her.

Hovedbilde: Getty Images.