Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Vil du at neglene dine skal smake som Kentucky Fried Chicken?

KFC-1462450560-syn-elm-1462416168-screen-shot-2016-05-04-at-71104-pm

Den verdensomspennende kjeden Kentucky Fried Chicken har enda til gode å komme til Norge, men likevel har nok mange nordmenn sikret seg noen friterte godbiter på en reise utenlands og vet hva det går i. Slagordet deres er «It’s finger lickin’ good», og KFC har en helt egen, hemmelig kryddermiks de svøper all kyllingen i.

Det er denne smaken de nå tar utgangspunkt i når de velger å lansere neglelakker med lukt og smak av fritert kylling, ifølge Elle.com

– Oppskriften til vår spiselige neglelakk er helt unik, og var spesielt designet for å holde på smaken, samtidig som den tørker med en glossy overflate slik en vanlig neglelakk gjør, forteller en av hjernene bak ideen, John Koay hos det kreative byrået Ogilvy & Mather.

Neglelakkene kommer i to farger, lys beigerosa og knall rød, med smak av henholdsvis «original» og «hot & spicy».

– Bare påfør neglelakken, la den tørke – og så slikk igjen og igjen og igjen for å smake hvorfor hele verdens favorittkylling er Finger lickin’ good, skriver KFC i pressemeldingen.

Les også: Nå kan du spraye på neglelakken

KFC-1462450559-syn-elm-1462416074-kfc-nail-polish-2 Hovedårsaken til at de lanserer disse neglelakkene nå er for å hype opp at KFC åpner i Hong Kong. I første omgang skal kundene der få stemme over sin favoritt, deretter vil neglelakken være eksklusivt tilgjengelig hos KFC i Hong Kong, og så vil resten av verden sannsynligvis få muligheten til å kjøpe det.

Men med dagens «resell»-trend havner nok neglelakkene på Ebay lenge før den tid.

Les også: Fra snegleslim til biegift – Koreansk kosmetikk tar av i vesten. 

Les også
Kjenner du til det norske smykkemerket Afrodite by MG?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer