Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Victoria Beckham går med dundrende underskudd
Foto: Jeff Spicer/ Stringer via Getty

Victoria Beckham kom i egendesignet kjole i sønnens bryllup

Valgte Studio 54-inspirert kjole i bryllupet.

I helgen var det duket for et stjernespekket bryllup i Miami, da Brooklyn Beckham giftet seg med skuespiller Nicola Peltz.

Mamma og pappa Victoria og David Beckham var selvfølgelig på plass og strålte om kapp – av stolthet.

Naturligvis hadde Victoria Beckham en finger med i spillet når det gjaldt luksusmoten i sønnens bryllup. Selv så gikk hun for en egendesignet Studio 54-inspirert kjole, ifølge britiske Vogue.

Kjolen kan sies å treffe et fint punkt mellom frekk og klassisk. Den er inspirert av refleksjonen av måneskinnet på havet om natten, og har en metallisk, slående look.

Designdirektør til Beckham, Lara Barrio, var den som hjalp til med å skreddersy verket for den store dagen. Den slanke, men sofistikerte slip on-kjolen gjenspeiler glamouren fra Hollywood på 40-tallet, med inspirasjon fra klubbscenen på 70-tallet.

Les også: Bridgerton øker salget av tiaraer

Hun så uanstrengt elegant ut der hun gikk hånd i hånd med ektemannen.

David Beckham og resten av Beckham-gutta ble pyntet opp i Dior av familiens nære venn, den britiske designeren Kim Jones.

Brudgommens bryllupsdress besto av en svart jakke med jakkeslag i ull med sølvkjede og matchende bukser, en hvit bomullsskjorte med smykkeknapper, en hvit sløyfe og derbyer i svart polert skinn. Pappa Beckham og sønnene var iført smoking laget av Jones.

– Jeg elsker det faktum at alle Beckham-guttene uttrykker personlighetene sine i dressene de valgte, uttalte Jones til britiske Vogue.

Les også
Luksusnettbutikkene har fått sansen for norske Kolours Jewelry

– Jeg har kjent dem alle lenge, og det er veldig kult å se dem vokse opp og utvikle sin egen smak. Som Davids stil, faller ikke eplet langt fra treet. Jeg elsker dem alle.

En liten tvist på Dior-dressen til brudgommen var at bruden hadde designet en skreddersydd etikett for å sy i hemmelighet inn i jakken hans. Den inneholdt en søt beskjed som brudgommen først fikk se på bryllupsdagen.

Les også: Derfor nekter Hailey Bieber å gå motevisninger

Siste saker

Mest lest nå
Les mer