Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Veronica B. Vallenes åpnet pop-up store

Veronica B. Vallenes viste høstkolleksjonen sin under Oslo Runway i midten av februar. Den norske designeren har tidligere vært trofast mot København som visningsby, men valgte å presentere kolleksjonen sin i Oslo da operahuset ble valgt som ramme. Lookene i FW16 hadde en stor dæsj parisisk chicness, med skinn, draperinger og minimalistisk eleganse.

I samarbeid med Aker Brygge, som sponset Vallenes sin visning i Oslos turistmagnet nummer 1, har den norske designeren nå åpnet en temporary brand store. 

Veronica-B-Vallenes2_photo-Jacob-Buchard

Inspirert av nettopp Aker Brygge har hun laget 5 skisser, der man kan stemme fram sin favoritt. Folkets endelige favoritt vil så bli produsert i et antall av 50 og solgt eksklusivt hos senteret på kaia.

– Både bygninger og mennesker har påvirket prosessen. Jeg har selvsagt en personlig favoritt, men jeg gleder meg til å se hvilket plagg som står igjen til slutt, sier Veronica selv om designprosessen.

Vallenes vårkolleksjon for 2016 vil være å få fatt i i den midlertidige butikken, som vil holde åpent fra i dag og fram til 16. april.

Les også: Oslo Runway dag 1 – se bildene fra de fire kolleksjonene som ble vist i dag.

ABbyVBV_samlebilde[8]

 

Les også: Cos med konseptuell pop-up i L.A

Siste saker

Mest lest nå
Les mer