Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Vans feirer 50 år med eksklusiv kolleksjon

Olivia Kim, omtalt av Vogue som «rockestjerne» av innkjøpere (INSTAGRAM)

Olivia Kim, omtalt av Vogue som «rockestjerne» av innkjøpere (INSTAGRAM)I likhet med Converse er Vans et merke der skoene er nokså lett gjenkjennelige. Jovisst, det fins variabler innenfor modellene, men det er innenfor kategoriene farge og tekstur de virkelig får spillerom.

Det var i 1966 at brødrene Paul og James Van Doren sammen med Gordon Lee og Serge D’Elia åpnet den første Vans-butikken, da under navnet Te Van Doren Rubber Company. Siden den tid har deres første kundekrets på tolv personer vokst betraktelig. Merket er ofte å se i skatemiljøet, men motebransjen tar tidt og ofte klassikerne inn i den daglige garderobe.

Les også: Se Jonah Hills kleine Reebok-reklame

Dette feires ifølge Hypebeast med en eksklusiv kolleksjon i samarbeid med Nordstroms [email protected], et prosjekt som vil gi oppmerksomhet til nye designere. Kolleksjonen inneholder både klær og sko og er designet av Olivia Kim, nettbutikkens visepresident i kreative prosjekt.

De som elsker plysjete tøfler kan altså juble, da Kim foruten fløyel har hentet hentet inspirasjon fra blant annet kosedyravdelinga:

Vans3

Vans2

Vans1

Les også: Hvorfor betaler vi i dyre dommer for kulhet? – Ny hjerneforskning gir svaret

Les også
M&H toppliste: 10 bikinier og badedrakter til sommeren

Siste saker

Mest lest nå
Les mer