Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Urban åpner ny butikk i Oslo

Lørdag inviterer kleskjeden til shopping og fest i sitt nye lokale.

Kleskjeden Urban fornyer seg for alvor. De har fire butikker i Oslo sentrum, og har i mange år holdt til i Bogstadveien. Men nå var det på tide med fornyelse og større plass. Istedenfor å pusse opp det gamle lokalet, har Urban valgt å finne et helt nytt butikklokale tvers over gaten, som er betraktelig større enn det tidligere.

– Med en større butikk får vi muligheten til å tilby et større vareutvalg til kundene. I tillegg er vårt nye butikkonsept bedre tilrettelagt for fremtidens butikkhandel slik at vi lettere kan implementere ny teknologi for å skape en bedre handleopplevelse for kunden, sier Andreas Gallefoss ved Urban.

Han forteller videre at Oslo sentrum er en viktig destinasjon for Urban.

– Det er her vi har flest kunder og en større butikk vil tilrettelegge for omsetningsvekst i en av Oslos viktigste handlegater.

– Butikken vil få en fantastisk sneakersavdeling, som blir veldig viktig for butikken. Bogstadveien har alltid vært en av Urban-butikkene med høyest andel sko, noe som vi ønsker å forsterke ytterligere.

Gallefoss understreker at Holmenkollstafetten som arrangeres i Oslo på lørdag, selvfølgelig kan påvirke butikkens omsetning, men at han håper på å få vist frem butikken og det nye konseptet til mange gamle og nye kunder.

Hva kan kundene som kommer innom dere på lørdag forvente? 

– Vi skal lage litt ekstra trøkk i butikken på åpningsdagen. Med DJ og forfriskninger. Så her er det mange gode grunner til å ta turen innom.

Se bilder fra den nye Urban-butikken her: 

Urban åpner ny butikk i Bogstadveien

Urban åpner ny butikk i Bogstadveien

Foto: Julianne Leikanger

Les også: M&H Toppliste: 12 trendy sneakers med borrelås 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer