Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Rihannas makeup-merke Fenty Beauty trekker tilbake highlighter etter kritikk

Unike beautyprodukter til jul

Den perfekte gaven.

Ikke bare er skjønnhetsprodukter gøy å kjøpe – juleferien er det perfekte tidspunktet for å friske opp skjønnhetsrutinene og rydde i baderomsskapet. Og når har du ellers tid til å kure håret, legge ansiktsmaske eller eksfoliere kroppen – samtidig?

Skjønnhetsprodukter er perfekte julegaver – og det morsomste av alt er å gi og få noe litt utenom det vanlige. Om produktene er supereksklusive, dyre, nye, vanskelige å få tak i – eller bare utrolig gode; vi har listen som tilfredstiller den mest kresne skjønnhetsconnoiseuren.

Unik beauty
MTHRSHP MEGA: Celestial Odyssey fra Pat McGrath Labs, kr 915

Den ultimate gaven til beauty-junkien må være Pat McGraths supersett Celestial Odyssey.

Hele 18 unike nyanser som hjelper deg å bygge den ultimate sminkelooken, for enhver anledning. McGrath er kjent som verdens kanskje fremste make-up artist, og lanserte merket sitt i 2015. Siden det har produktene vært nesten kontinuerlig utsolgt fra nettsiden. Heldigvis shipper de til Norge – og vi anbefaler varmt McGraths makeup-univers; like deler superglamorøst som classy – og med uendelige variasjonsmuligheter. Følg henne på Insta og hent inspirasjon til neste fest!

Unik beauty
Wave Spray fra UOAI via Kochs Parfymeri, kr 280

OUAI (uttales way) er hårlinjen til Jen Atkins – også kjent som hårstylist til stjernene: Kardashianklanen, Gwen Stefani og Chrissy Teigen inkludert. I

Norge får du bare tak i disse produktene hos Koch Parfymeri i Stavanger, og de gjør det vel verdt et besøk om du bor i byen eller er på besøk – eller på nett. De lette, luftige og chice produktene, som også lukter deilig, er virkelig gode – og unikt tilpasset mange ulike typer hår. For et produkt som passer alle – gå for Wave Spray – som skal gi både bølger og tekstur. Sprayen inneholder risprotein, og fungerer like godt som en pick me up etter en lang hårdag, som den gjør som primer før varmebehandling.

Vil du teste produktene over tid kan du prøve hårvaskene – som finnes i Fine, Medium og Thick. De inneholder kokosnøttolje og barbassu, og lukter digg av appelsin, peoner, magnolia, jasmin, musk og orris. Ikke er de så veldig dyre heller – så perfekt under treet til hårfantaster eller Kardashian-fans i alle aldre.

Les også
5 norske designere som har gjort hobbyen sin til business på Instagram
Unik beauty
OUAI Medium Shampoo via Kochs Parfymeri, kr 280
Unik beauty
Gloss Bomb Color Drip Lip Cream i fargen Fruit Snackz fra Fenty Beauty via Fredrik & Louisa, kr 235

Fenty Beauty er blitt et ikonisk merke – og tar visst det meste av tiden til opphavskvinne Rihanna. (Vi venter ihvertfall spent på oppfølgeren til Anti…)

Men hun har jo også fått det til; Fenty Beauty er større en noengang, og et av de aller mest populære produktene er lipglossen – eller The Boss of Gloss som den også blir kalt. Og hva er vel finere i julehøytiden enn en kremet, deilig gloss i helt riktig rødfarge? Ikke for knall, ikke for mørk, men skimrende rød, som et fristende eple. Fin til alle, egentlig!

Unik beauty
Oil-absorbing volcanic roller fra Revlon via LookFantastic, kr 163

Denne tilsynelatende magiske rullen – Oil-Absorbing Volcanic Roller har trendet på TikTok en stund – og folk kaller den ‘filter på rull’.

Om klippene er reelle ser det jo nesten magisk ut; et sveip med rullen fjerner olje og ujevnheter og etterlater huden nesten skremmende polert. Som en nuppefjerner for fet hud? Bestill den på nett og avgjør selv. Ikke glem å legge ut resultatet på kontoen din!

Unik beauty
Augustinus Bader The Rich Cream via Gimle Parfymeri, kr 2400

Kjendiser som Hailey Bieber har lagt sin elsk på de (rådyre) produktene fra Augustinus Bader.

Og ikke uten grunn. Eks-professoren Bader – som jobbet ved Universitetet i Leipzig, var ekspert på stamceller før han lanserte hudlinjen for skjønnhetsindustrien. The Rich Cream skal inneholde hans patenterte teknologi – Trigger Factor Complex (TFC8) som skal stimulere hudens egen stamcelleproduksjon – og med det, få huden til å stråle innenfra. Den passer også perfekt akkurat nå, da kremen gir beskyttelse mot kalde, tørre klimaer og ytre miljøfaktorer, reduserer fine linjer og rynker samt hyperpigmentering. Bli forsøkskanin i skjønnhetsforskingen selv – eller gi den i gave til den forfengelige realisten.

Les også
M&H toppliste: 13 interiørfavoritter
Unik beauty
Sugar Body Polish fra Nykr via Heaven Scent, kr 450

En deilig kroppsskrubb er perfekt for huden som knapt får lufte seg i vinterhalvåret.

Det Oslo-baserte merket Nykr er et unikt konsept, med 100% naturlig hudpleie håndlaget i Oslo. Nykr er et gammelnorsk navn på Nøkken, og Cecilie Frostad Egeberg har drevet sitt lille mytiske skjønnhetsprosjekt siden 2017. Her lager hun produkter som leppepomade, leppeskrubb, ansiktsmasker, babyolje, øyeputer eller kroppsskrubber som ferskvare. Denne skrubben inneholder sukkerkorn og oljer av spearmint, søtappelsin og bergamot, for en oppfriskende og oppstrammende effekt. Nesten som et kaldt tjernbad – perfekt for bærekraftsfantasten som vil støtte lokale bedrifter.

Unik beauty
Hair Oil with Lavender fra Christophe Robin via Heaven Scent, kr 450

Liker du å eksperimentere med hårprodukter – og elsker en klassisk duft av lavendel og chic fransk stil?

Christophe Robin er kjent som kjendisfrisøren nummer én i Paris, og kanskje spesielt for arbeidet som coloriste. I tillegg til en kundeliste med blant andre legender som Cathrine Deneuve. Heaven Scent i Oslo fører hårlinjen hans, som tilbyr alt fra frisk saltvannsskrubb for hodebunnen, til shampoo med roseleire. Men som kolorister vet alt om – farget hår trenger ekstra mye pleie. Derfor er hans hårolje med lavendel blitt et kultprodukt, som gir dyp beskyttelse til ømfintlig hår, i tillegg til å bevare farge og intesitet. Du kan til og med påføre litt før du går til frisøren for å fikse etterveksten.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer