Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

UGG henter inn it-girl for å bli it-merke

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)En kan benekte det så mye en bare vil, strekke nakken farlig langt ut vinduet kun for å la de siste minnene av sommer skinne ytterst på nesetippen og gi oss håp om at det forsatt finnes liv der ute.

Høsten banker febrilsk på døra og en dag må vi nok åpne døra for å få husfred. Frem graves tykke jakker som etter flere måneder i eksil har fått et snev av kjellerdunst. Kaffe er ikke lengre bare kaffe, da alt nå skal smake gresskar. Til slutt må en la helsa ha siste ordet og kle seg praktisk, noe flere forbinder med UGG.

Les også: La it-jenta guide deg i motevrimmelen

Den australske ulla har blitt god business for det amerikanske merket, men har opp gjennom åra fått et uheldig rykte via et design noen vil kalle uheldig. For å snu dette har de nå ifølge britiske Vogue hentet inn Alexa Chung som deres nye art director.

– Jeg elsket å styre bak kamera for UGG. Det gav meg muligheten til å jobbe side om side og hente inn noen av de menneskene jeg inspires mest av i livet, sammen med et team av talentfulle folk som kunne fange både ånden og merkets nonchalante natur, sier Chung i et intervju med magasinet.

Et bilde publisert av Alexa (@alexachung)


(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)
Les også: Denne instagram-kontoen sammenligner kunstverk med Alexa Chung

Siste saker

Mest lest nå
Les mer