Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Tyra Banks blir lærer

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Å holde seg aktuell er ikke den enkleste jobben, men Tyra Banks sterke forretningsforståelse har gjort det mulig for skjønnheten å opprettholde etterspørselen.

Siden 2003 bar supermodellen herjet sitt show «America’s Next Top Model», en konkurranse som i ettertid er blitt appropriert i flere land, inkludert Norge. I sommer ble det kjent at 42-åringen som med den norske fotografen Erik Hasla fikk sønnen York skal la Rita Ora ta over programlederjobben, noe TV-skjermer vil vise fra høsten av.

Les også: Naomi Campbell fyller 45 år

Banks vil dog fortsatt være i produsentstolen, men nå melder forretningskvinnen selv via Instagram at hennes kunnskap skal videreføres i et klasserom.

tyra

Til våren vil Master-elever i økonomi og ledelse, i to uker, på prestisjetunge Stanford University få selveste Tyra som lærer. Kurset vil handle om det å fremme og ta vare på egen merkevare, en jobb hun vil ta ganske seriøst.

– Om jeg ser noen som ikke følger med kommer jeg til å si ifra. (…) Telefoner er ikke lov, med mindre du vil tweete noe jeg har sagt, sier hun til The Wall Street Journal.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Les også: Se Kendall Jenner svare på 73 spørsmål for Vogue

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer