Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Tyler, The Creator med sin første motevisning

Screen Shot 2016-06-13 at 13.09.42

Tyler, The Creator er kjent fra rapkollektivet Odd Future, men har nå gått solo. Odd Future hadde en egen kleslinje som Tyler stod i spissen for, men rapperen har også gått sine egne veier når det kommer til klesdesign med merket GolfWang.

Les også: Sjekk Tyler The Creators crazy lookbook

Det kan virke som Tyler, The Creator har blitt inspirert av rap-kollega Kanye West. West hadde tidligere i år en storslått kombinert motevisning og albumlansering på Madison Square Garden i New York, og denne helgen hadde Tyler sin første motevisning for GolfWang i Los Angeles, hvor han også presenterte en ny singel.

Dette var altså ingen ordinær motevisning – scenen var en diger skateramp og du fikk til og med se noen skuspillerferdigheter hos Tyler selv. GolfWang sin seneste kolleksjon var som alltid preget av spreke farger og smart logo-plassering.

På gjestelisten stod selvfølgelig Kanye West selv, sammen med Kendall Jenner, som uttrykkte at han likte showet.

Rapperen har sannsynligvis et samarbeid med adidas på gang, da det omtrent halvveis i moteshowet dukket opp plagg med logo fra det tyske sportsmerket i kolleksjonen. Tyler lanserte også sin første sneakers-kolleksjon i forbindelse med moteshowet kalt «Golf Le Fleur».

Se hele visningen nedenfor:

Les også: Streetwear-designerens beste tips til å slå igjennom i motebransjen

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer