Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Trump går hardt ut mot amerikansk klesdesigner

Det er vanskelig å ikke komme over nyheter om Donald Trump i disse dager, ettersom han tok over det hvite hus i går. Men det er som vanlig ikke bare innenfor politikk han skaper overskrifter.

Melania Trump har alles øyne på seg med sin kommende rolle som fruen i det hvite hus. Skoene til Michelle Obama blir store å fylle. Flere designere og motehus har dog gått ut å sagt klart i fra at de ikke støtter Donald Trump og vil dermed ikke kle opp kona hans. Blant dem er den amerikanske designeren Tom Ford, som er i godt selskap med Phillip Lim, Humberto Leon fra Kenzo og Marc Jacobs.

Tom Ford har vært kreativ leder hos både Gucci og Saint Laurent, men har siden 2006 drevet sitt eget selvtitulerte merke.

– Jeg ble spurt om å kle henne opp for noen år siden og jeg avslo. Hun passer ikke mitt image. Men å få jobbe med Michelle Obama har vært en ære, fortalte Ford i fjor.

I et nylig intervju med med Fox News – som er en av de få nyhetskanalene Trump har sagt seg villig å bli intervjuet av etter han vant presidentkampanjen – forteller han at verken han selv eller kona hans er fan av den amerikanske designeren.

– Melania liker ikke Tom Ford. Hun liker ikke designet hans. Tom Ford sier han ikke vil kle opp den nye førstedamen – vel, han ble aldri spurt. Steve Wynn (journ.anm: amerikansk hotelleier) ringte meg å sa at det var forferdelig det Tom Ford sa om Melania, så han kastet alle klærne hans ut av hotellet sitt i Las Vegas. Jeg er ikke fan av Tom Ford og har aldri vært det, sier Trump i intervjuet.

Les også
Er vifter sommerens heteste tilbehør?

Under innsettelsen i går hadde Melania på seg en skreddersydd kjole av Ralph Lauren, som i tillegg til Tommy Hilfiger har gått ut å sagt at de gjerne kler opp den nye presidentfruen.

Les også: Nå brenner folk New Balance-skoene sine

Siste saker

Mest lest nå
Les mer