Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

T/Raw: Norsk smykkemerke som inspireres av de hverdagslige tingene

TRAW Collage

Har du ikke hørt om det norske smykkemerket T/Raw Jewellery enda, er det kanskje på tide. Melk & Honning har tatt en liten prat med grunderen og designeren bak, Tine Haaland-Paulsen. 

T/Raw vil tilby en ny måte å oppfatte verden. Designeren har alltid likt å se skjønnhet i de hverdagslige tingene, noe som visjonenen bak.

picme – På denne måten øker man verdien ved å bringe minner inn i objekter man har et forhold til. Når man lager ting i edelt metall får de et annet utrykk og et forlenget liv, forteller designeren til Melk.

Haaland Paulsen henter inspirasjon fra ellers ignorerte gjenstander – for eskempel den enkle formen av en boksåpner eller et blad som har falt på bakken. For designeren dreier det seg om å vekke følelser rundt utformingen av smykkene.

– Smykker kan være personlig poesi eller små naturlige
kunstverk. Da jeg fikk muligheten til å gjennomføre tankene til metallet skjønte jeg at dette bare var noe jeg måtte gjøre, sier Haaland-Paulsen som er tidligere interiørarkitekt.

T/raw har tre forskjellige linjer som gjenspeiler produktene og menneskene som bruker dem: Life Less Ordinary, Urban Playground og State of Nature.

– Den typiske t/raw´ern er selvstendig og opptatt av å ha noe annerledes. De har en personlig stil som t/raw hjelper å bygge oppunder. Noen kunder er eklektiske, andre er veldig stilrene. Alle har de en egen stil eller tolkning av mote, og det morsomme er at det samme smykket kan endre karakter i henhold til hvem som bærer det og gå fra å være naturtro og romantisk til å bli edgy og rocka, forteller designeren.

Screen Shot 2016-06-28 at 12.07.38

Foto via Instagram @t_rawjewellery

Les også: Den norske motebransjen opplever stor vekst

 

Les også
Sports Illustrated viser frem modell med synlig arr for første gang

 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer