Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Topp 9 sminketips fra Kardashian-Jenners makeup artist

Skjermbilde 2016-04-13 kl. 12.21.52

Tjueårige Ariel Tejada fra New York satte nok iskaffen i halsen da han plutselig fikk en personlig melding av «selveste» Kylie Jenner på Instagram, der hun lurte på om de kunne samarbeide.

– Hun spurte meg om jeg hadde mulighet til å gjøre sminken hennes. Jeg freaka ut.
Herregud, tenkte jeg. Jeg svarte, og booket fly til LA med en gang. Siden har hun ikke sluppet taket i meg. Kylie forandret livet mitt, forteller han.

Nå bor den unge sminke-fantasten i West Hollywood, og har stått bak looken på mange av Kardashian-Jenner familiens mest likte bilder på Instagram. Blant annet bildet av Kim Kardashian sammen med Amber Rose, kampanjebildene til Puma med Kylie Jenner – og en haug av looks på den røde løperen for Kendall.

Skjermbilde 2016-04-13 kl. 12.20.25

Her avslører han 9 av sine aller beste tips for å se like «flawless» ut som de ultrapopulære jentene. 

1.  Fukt, Fukt, Fukt! En utrolig viktig del av det å få en plettfri foundation look er hudpleie-produktene. Jeg LEVER for en skikkelig mykgjørende hudkrem, spesielt Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer. Den er perfekt under sminke.

2.  En god øyekrem. Invister i en god øyekrem, for du vil ikke at concealeren legger seg i de fine linjene. Jeg liker Tatcha Revitalizing Eye Cream. Om natten bør du alltid smøre på et ordentlig tykt lag med øyekrem for å holde alt superhydrert gjennom natten, for da mister du mye fuktighet.

3.  Riktig contouring. Hvis du vil ha den «highlight og contour»-looken, så bør du gå for en concealer som er én til to nyanser lysere enn hudtonen din for å balansere ut lysningen. Og når det gjelder contour-delen, velg en foundation som er én til to nyanser mørkere. Sminke handler om lag. Jeg liker å bruke kremfoundation. Tom Ford har noen virkelig, virkelig gode, som enten kan bli lagt veldig tynt, eller bygd opp til å bli veldig dekkende.

Les også
Hårfrisyrer som passer perfekt til bunad (og andre antrekk) på 17. mai

4.  «Glødende» produkter. Jeg elsker mye glød. I det siste har jeg vært helt avhengig av å få huden til å se utrolig fresh og glødende ut, samtidig som den er litt «glam». Jeg liker å bruke enten flytende eller kremet highlighter under pudderet, over foundationene, før jeg bruker setting powder. Når det gjelder krem, så liker jeg BECCA shimmering skin perfector i fargen «Opal». Jeg legger den på de høye punktene på kinnet, neseryggen, på midten av haken, over leppen og så presser jeg det bare litt lett inn i huden. Når sminken da er satt kan man gå inn med skimrende pudder for få mer gløden du allerde har lagt grunnlaget for. Da liker jeg å bruke Anastasia Beverly Hills So Hollywood.

5.  Du kan forandre øyefasongen din. Hvis du vil gi øynene dine en mer mandelaktig fasong, så kan du gjøre det ved å mørkne de ytterste delene av øyelokkene dine. Hvis du vil ha en rundere fasong runder du ut fargen etter øyefasongen din. Brunaktige, varme toner er min signaturlook. Det er ganske universalt og det kan ikke slå feil med sånne naturlige farger.

Skjermbilde 2016-04-13 kl. 12.28.57

6Falske vipper. Det finnes et hav av forskjellige falske vipper. Jeg er en stor fan av Lilly Lashes. Jeg hjalp Lilly Ghalichi å designe kolleksjonen, og en av mine favoritter er «Paris». Det er en «whispy» type vipp og er det en ting jeg liker så er det dét, for det gir en så naturlig og fin øyelook. Tar du på litt maskara over det så intensiverer du det enda mer, eller du kan la det være som det er.

Les også
Ny frisyre trender på TikTok inspirert av K-pop og anime

7Kylie Jenners lipliner metode. Å linjere litt utenfor leppekanten og fylle inn leppene med lip liner vil gi leppestiften lengre holdbarhet.

8. Lipgloss. Jeg elsker en glossy look. Kylie kom ut med sine lipglosser, og jeg er helt obsessed med dem. Jeg synes alle skal kjøpe dem, rett og slett. En god lipgloss livner opp hele looken. Det hender huden kan være litt matt og hvis du vil bringe litt mer til den helhetlige looken da, så er glossen din venn.

9. Face mist. Definitivt bruk en face mist for å sette sminken når du er ferdig. Jeg bruker Tatcha Luminous Dewy Skin Mist, og den gir en veldig fin glød til huden. Den får ikke sminken til å se pudrete ut, det ser bare ut som ekte hud.

Les også: Topp 15 frisyrer fra Kylie Jenners (h)år

Siste saker

Mest lest nå
Les mer