Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kanye West åpner opp i nytt intervju
Kanye West åpner opp i nytt intervju. Foto:Rich Fury/VF20/Getty Images for Vanity Fair

Topp 8 sitater fra nytt Kanye West-intervju

Om YEEZY, støtten til Trump og å være gift med Kim Kardashian.

Kanye West er ikke akkurat kjent for å holde tilbake.

Det gjør han heller ikke i et nytt portrett i Wall Street Journals WSJ. Magazine der reporteren har fått følge den nyfrelste 42 år gamle artisten og designeren gjennom mange måneder, blant annet bak kulissene under moteuken i Paris, under korøvelser for hans Sunday Service og ellers overalt i hans kreative verden.

Her er topp 8 sitater fra intervjuet:

Om at YEEZY er motens McDonald’s:

– Jeg mener at YEEZY er motens McDonald’s og Apple. For å gjøre motens Apple til det neste Gap, må du skape noe nytt. Å finne opp noe som er så bra at du ikke engang får æren for det fordi det er normen.

Om å være litt i overkant ambisiøs:

– Jeg liker ikke ordet ambisiøs. Jeg er Kanye West. Jeg er overkvalifisert for ordet «ambisiøs».

Om sine største personlige bragder:

– Jeg har fått leve ut alle aspekter av det å være en egosentrisk rapper, jeg hadde min egen versjon av Jordans, jeg er gift med Kim Kardashian West.

Om å støtte Trump:

– Jeg er en svart person med en rød [MAGA]caps – tenk deg selv. Det minner meg om hvordan jeg følte meg som en svart person før jeg ble kjent, da jeg gikk inn på en restaurant og folk så på meg som om jeg skulle stjele noe.

Foto: Instagram/@wsjmag

Om å få nervøst sammenbrudd:

– Jeg har vært gjennom Deadpool. Du vet, den filmen? Jeg hadde et faktisk mentalt sammenbrudd etter å ha forsøkt å pusle det hele sammen.

Om at kompisen Virgil Abloh ble kreativ leder for Louis Vuitton:

– Det er en av mine beste venner som krones til konge. Virgil. Louis Vuitton. Vi vokse opp med Louis Vuitton-Marc Jacobs-duffels. Min aller beste venn.

Om betydningen av hoodien:

– Hoodien er udiskutabelt det siste tiårets viktigste plagg.

Om å falle – og å reise seg igjen:

– Vi faller, og vi reiser oss opp igjen. Det kjennetegner en vinner. Til alt jeg gjør, tre ganger i året, sier folk: ‘Whoa, dette er slutten. Det blir det siste vi ser til ham’. Folk sier jeg er ute av kontroll. Jeg er ikke ute av kontroll. Jeg er utenfor deres kontroll.

Les også: Koronakrise for the Kardashians

Siste saker

Mest lest nå
Les mer