Tommy Hilfiger viser sin Tommynow-kolleksjon i Paris

Tommy Hilfiger viser under moteuka i Paris

Blant annet den første samarbeidskolleksjonen med Zendaya.

Det erkeamerikanske motemerket Tommy Hilfiger har for alvor fått ny vind i seilene de siste årene etter å ha vært på topp på 90-tallet.

Mye er takket være deres raske omstilling til en ny type motekalender blant annet med see now, buy now-visninger, men også de siste sesonger megashow. I fjor ble see now, buy now-visningen Tommynow lagt til Shanghai og årene før Milano, London og Los Angeles.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå vender Tommy Hilfiger snuten mot Paris og den franske moteuka. Med det bekreftes ryktene som allerede har versert en stund.

Tommy Hilfiger sammen med Zendaya.

I tillegg til å vise sin spring 2019-kolleksjon i sesong vil også den splitter nye Tommy x Zendaya-kolleksjonen, designet i samarbeid med Zendaya som i fjor tok over stafettpinnen fra Gigi Hadid som merkets nye globale ambassadør, vises.

Datoen for megashowet er 2. mars, men sted er foreløpig ikke kjent.

– Tommynow er blitt en integrert del av vår merkevare der vi hyller vår optimistiske og inkluderende energi med publikum over hele verden. For Spring 2019 kan vi ikke tenke oss et bedre sted å vise den første TommyXZendaya-kolleksjonen enn i Paris. Vår innovative ‘See now, Buy Now’-visning vil mikse vår amerikanske arv, Zendayas selvtillit og optimisme og byens ikoniske elementer for et virkelig uforglemmelig runway-show, sier Tommy Hilfiger selv i en uttalelse.

Det ryktes forøvrig at Tommy Hilfiger i september vender tilbake til sin hjemby New York for den amerikanske moteuka.

Hovedbilde: Fra Tommynow-visningen i Los Angeles.

Les også: Raf Simons er ferdig i Calvin Klein


Artikkelen fortsetter under annonsen