Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

To norske aktører går sammen om skokolleksjon

YME Universe og det norsk/italienske skomerket Diemme lanserer samarbeidskolleksjon.

Diemme er en av verdens fremste skoprodusenter og har tidligere laget sko for Maison Margiela, Off—White, Chanel og Bottega Veneta. Nå er det den norske konseptbutikken YME på Paleet som står for tur.

– Diemme har produsert sko for verdens største brands, det er en ære for oss å samarbeide med en slik legende innenfor skoindustrien, forteller Thatiana Campelo, Partner og Innkjøper hos YME Universe, i en pressemelding.

Mats Alver, Partner i Blender Agency forklarer at Diemme ønsker å samarbeide med YME fordi det er en av Nordens fremste butikker hvor streetwear møter fashion.

– Samtidig er YME en av få butikker i Norge med internasjonal appell, og som gjennom mange spennende produktlanseringer, har tiltrukket seg kunder både lokalt i Oslo, nasjonalt i Norge, og internasjonalt. Sist men ikke minst, har YME en veldig sterk fysisk tilstedeværelse på Karl Johan, med en herlig gjeng ansatte, som brenner for konseptet og livsstilen, sier Alver.

Foto: Akam1k3

Foto: Akam1k3

Foto: Akam1k3

Diemme har som ambisjon å produsere sko av høyeste kvalitet blandet med eksepsjonell komfort og progressiv design, og basert i Italia hvor skoene blir laget – nærmere bestemt i Asolo, Veneto.

Kolleksjonen i samarbeid med YME består av tre forskjellig sko – en duck-boot, en sneaker og en hiking boot. Samarbeidet har tatt utgangspunkt i YMEs ideologi og estetikk og lanseres 20. september og skal være perfekt for de kaldere, våte dagene som er i vente utover høsten og vinteren.

– Diemme lager produkter for solskinnsdager, men ikke minst, for ruskete dager fra september til april! Roccia Vet er Diemme sin definitive staple, en tidløs klassiker i emning. Et produkt vi er ekstremt kry av, og som alltid leverer. Veneto Alto er en klassisk high-top sneaker, som i sin tid ble tatt frem for å fylle et behov på tørre, kalde høst og vinterdager. Fylt med den mykeste shearling fra New Zealand, gjør Veneto Alto til den perfekte høstskoen for den nye Oslo-høsten. Anatra er vår take på en klassisk Duck Boot, forklarer Alver.

Foto: Akam1k3

Foto hovedbilde: Akam1k3

Les også: Ungt norsk it-par hylles i Vogue

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer