Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
zara larsson

Ti kjappe med Zara Larsson

Vi tok en prat med det svenske stjerneskuddet om hennes nye låt, stil og forbilder.

Du er aktuell med ny singel «Ruin my Life». Fortell litt om den? 

– Endelig en ny låt. Denne gjorde jeg i samarbeid med noen fantastiske låtskrivere. De sendte meg et utkast og jeg likte det så godt. Siden skrev vi den om sammen for jeg vil selv være med på alle låtene mine. «Ruin my Life» handler om et forhold som tar slutt. Det var egentlig det beste for begge parter, men likevel vil hun bare være med ham igjen – selv om han knuser hjertet hennes. Jeg tror mange kan kjenne seg igjen i denne låten.

Hvem er ditt største forbilde? 

– Beyoncé. 100 prosent. Hun er en helt utrolig kvinne!

zara larsson

Hvilken by blir du mest inspirert av? 

– Det tror jeg må bli LA. Ikke nødvendigvis fordi byen i seg selv er så inspirerende, men fordi jeg skriver mye når jeg er der. Jeg drar på skrivereiser til LA, så da blir det til at jeg assosierer den byen med at jeg er kreativ og får jobbet mye.

Du har fått mye oppmerksomhet fra motepresse både i Skandivania, men også i resten av verden – blant annet fra Vogue. Hva betyr det for deg? 

– Jeg synes det er superkult at folk er så interessert i hva jeg gjør. Kultur i form av mote og musikk hører jo mye sammen. Spesielt kult er det jo når større personer og magasiner legger merke til meg og anerkjenner det jeg gjør. Det blir jeg glad for.

zara larsson

Hva betyr stil for deg? 

– Min personlige stil er hva jeg føler meg komfortabel i, og ikke bare hva som er trendy i motebildet akkurat nå. Da jeg var yngre var det noen som ville ha Hunter-støvler, men jeg syntes det var så stygt. Men så hadde plutselig «alle» Hunter-støvler, så da ville jeg også. Det har endret seg nå. Nå har jeg min egen stil og jeg går med det jeg føler for. Jeg elsker glitter, men jeg hadde nok kanskje sett litt tacky ut om jeg fikk bruke så mye rosa, paljetter og glitter som jeg ville. Haha!

zara larsson

Hvem er ditt stilikon?

– Det må være Rihanna.

Og i Skandinavia da? 

– Sverige blir veldig minimalistisk, men det kan også være veldig fint. Jeg liker mange norsk og danske kvinner. Norske kvinner har en veldig bra stil, og jeg følger mye med på Instagram.

zara larsson

Om du kunne byttet garderobe med noen. Hvem ville det vært? 

– Det må bli Rihanna det også. Jeg elsker hvordan hun kan bruke en stor og flott kjole sammen med et par sneakers.

Hva er din «guilty pleasure»? 

– No guilt to the pleasure. Hehe. Jeg tror ikke jeg har noen spesiell guilty pleasure, faktisk.

Og helt til slutt: Hvilket plagg føler du deg aller finest i? 

– Jeg må være komfortabel i klærne for at jeg skal føle meg fin. Et par jeans som sitter bra og mine go-to dressbukser er nok det jeg føler meg aller finest i.

zara larsson

«Ruin my Life» kommer ut torsdag 18.oktober. 

Alle bilder: Instagram @ZaraLarsson

Les også: Seinabo Sey: – Mangfold må være mer enn en trend

Siste saker

Mest lest nå
Les mer