Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Ekspanderer med to ytterligere butikker. Foto: Iben Kalberg/Melk & Honning

Tatler åpner to nye butikker

Se hvor og når her.

Tatler er nærmest blitt for en institusjon i mote-Norge å regne. Multibrand-butikken åpnet sin første forretning i Bogstadveien i Oslo i 1988. I dag har Tatler også en butikk på kjøpesenteret CC Vest. Disse fører merker som Arnie Says, Ganni, Second Female, Pia Tjelta, Dagmar og Arkk Copenhagen.

Nå kan Melk & Honning avsløre at Tatler ekspanderer med ytterligere to butikker.

Den ene butikken vil få adresse Skovveien 8 på Frogner i Oslo, og vil være på 80 kvadratmeter. Denne åpner allerede denne uken. I andre kvartal av 2020 åpner også en butikk i Bogstadveien på hele 550 kvadratmeter.

– De nye butikkene vil inneholde den typiske Tatler-miksen av merker. Det blir en hektisk vår, forteller styreleder Arnt Jakobsen til Melk & Honning.

Han beskriver konseptet som en multibrand-butikk som fokuserer på sporty classics til dame og herre kombinert med contemporary fashion.

I et intervju med Melk & Honning sa Andreas Holzweiler i motemerket Holzweiler nylig at han har «enorm tro» på fysisk retail. Det har også Jakobsen.

–  Herren gir og Herren tar. Han har riktignok tatt litt vel mye av oss detaljister de siste årene, men det jevner seg vel ut i lengden. Det gjør som oftest det.

Les også: Nå åpner & Other Stories i Norge 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer