Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram / @edward_enninful og @britishvogue

Takker for seg med stjernespekket forside

Snakk om å gi seg på topp!

Over 40 kvinner som har dominert innenfor musikk, film, TV og andre arenaer er samlet på forsiden av Britiske Vogue, i det som blir sjefsredaktør Edward Enninful sin siste utgave.

Kvinnene på coveret store stjerner som Miley Cyrus og Dua Lipa til Oprah og Jane Fonda til Maya Jama og Laverne Cox.

Også stjernene Victoria Beckham, Cindy Crawford, Kaia Gerber, Cara Delevingne, Gigi Hadid, Salma Hayek, Paloma Elesser, Linda Evangelista, Jodie Comer, Irina Shayk og Adwoa Aboah er noen av kvinnene som har fått plass på magasinforsiden.

Britiske Vogue skriver på Instagram at coveret er slutten på en epoke.

Etter seks og et halvt år og 153 ulike coverstjerner – inkludert de 40 legendariske kvinnene som ble fotografert sammen for magasinets nyeste utgave – trer den britiske sjefsredaktøren av.

Foto: Instagram/ @britishvouge og @edward_enninful

Bundet sammen av storslagenhet, talent og at de tidligere har vært presentert på forsiden, samlet Edward megastjernene til en once-in-a-lifetime-fotoshoot.

Da de første ideene om forsiden ble diskutert, var det bare ett spørsmål.

Ville 40 av de største og mest bookede damene i verden klare å samles i et studio på Manhattan en desemberdag for å ta ett bilde sammen?

Det gjorde de nemlig. Fra London, New York, Paris, Milano og Los Angeles dukket de opp på løpende bånd. For hvem andre enn Edward Enninful kan samle 40 av de aller største talentene sammen i ett rom?

Edward sammen med Julia Roberts i forbindelse med hennes gjenopptreden på forsiden etter 30 år.
Foto: Instagram / @edward_enninful

Enninfuls periode I Britiske Vogue, ga oss noen ikoniske forsider.

Beyoncé stormet inn i sin Renaissance Era på en rød hingst. Rihanna tok på seg en duraq på ett cover og poserte med sin voksende familie på et annet. Billie Eilish poserte i full Old Hollywood, – og Timothée Chalamet ble den første mannlige solo-forsidestjernen i magasinets historie.

– Så her er den: min 76. og siste utgave av Vogue, seks og et halvt år og 153 fremsidestjerner senere. Det har vært en ekstraordinær tur og en absolutt ære, skriver Enninful på sin Instagram.

Les også
M&H toppliste: 11 lekre vårjakker

– Når jeg trer inn i min nye rolle, som Condé Nasts globale kreative og kulturelle rådgiver for Vogue, er jeg fast bestemt på å fortsette å løfte frem og kjempe for det utrolige utvalget av stemmer og talenter innen mote og media.

– Jeg vil også sikre at vi opprettholder den samme energien vi har hatt de siste årene. Vi fortsetter å si det, fordi vi trenger å høre det: det er fortsatt mye som gjenstår å gjøre, avslutter han under innlegget.

Les også: Trendene vi tar med oss fra Fashion Week

Siste saker

Mest lest nå
Les mer