Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Elsa Hosk med ny kolleksjon for Bik Bok
ANDREKOLLEKSJON: Supermodell og it-girl Elsa Hosk lanserer ny kolleksjon med Bik Bok. Foto: Bik Bok.

Supermodellen lanserer sin andre kolleksjon for norsk kleskjede

Inspirert av 90-tallets supermodeller og Vogue-editorials.

Elsa Hosk for Bik BokMan skulle kanskje tro at markedet snart var mettet når det kommer til gjestedesignersamarbeid og collabs, men det ser ut til at trenden bare fortsetter.

Tidligere denne måneden avslørte H&M at det er Moschinos Jeremy Scott som er neste navn på lista over gjestedesignersamarbeid.

Nå slipper den svenske supermodellen og it-jenta Elsa Hosk sin andre kolleksjon for kleskjeden Bik Bok.

I fjor var første gang de to samarbeidet. Hosk avslørte nyheten om samarbeidet et halvt år for tidlig da hun la ut et bilde på sin Instagram-konto iført en genser fra egen kolleksjon der hun fortalte at hun var kleskjedens nye gjestesdesigner – til sine 3,4 millioner følgere.

Mens den første kolleksjon først og fremst var inspirert av Hosks egen stil, skal inspirasjonen fra den andre kolleksjonen komme fra 90-tallets supermodeller, spesielt italienske Vogues editorials med Kate Moss, Linda Evangelista, Naomi Campbell, Claudia Schiffer og Christy Turlington i tankene – for den skandinaviske it-jenta.

Elsa Hosk for Bik Bok

Blogger Eirin Kristiansen lanserte nylig sin kolleksjon for Bik Bok. Den skal «booste selvsikkerhet fremfor usikkerhet», sier Kristiansen til MinMote, og skal verken omfatte «lårkorte kjoler, åletrange plagg eller dype utringninger».

Tidligere i år ble Bik Bok kåret til årets «Gullbarbie». Den lite ettertraktede prisen går til de som er best på å få ungdom til å føle seg verst. Det er ungdomsorganisasjonen Press som står bak prisen.

Les også: Er disse seks gamle trendene på vei inn igjen?

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer