Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Supermodell kommer med vitenskapsserie på Netflix

(TWITTER)

(TWITTER)Som modell må en kunne ganske mye. Utenfra ser det nogenlunde enkelt ut, men for alle som har prøvd å fôre Instagram med et bilde av seg selv vet hvor mye som må til for at det skal se helt perfekt ut. Prøv å se flatterende ut mens du henger halvveis oppned fra en klatrevegg og skal selge et eller annet produkt i tillegg.

Karlie Kloss har vist seg å mestre dette på alle mulige måter og nailer det tilsynelatende både på og av set. Den 24 år gamle modellen på nesten 190 cm har siden 2007 gått for omtrent alle de største designerne og jobbet seg opp til å være blant de tre best betalte modellene i verden.

Les også: Tom Ford med ny film – Se trailer

Det ikke alle vet er at amerikaneren er ganske smart også utenfor motebransjen. Ikke bare har hun tatt et ukeskurs i business på Harvard, men Kloss er visstnok også dreven på datakoding takket være kurs i datavitenskap og software via NYU.

Våren 2017 får hun benytte all kunnskapen, da hun blant et par andre blir korrespondent for vitenskapsmannen Bill Nyes nye serie «Bill Nye Saves the World». Se teaseren, der skjønnheten selv deler den gode nyheten:Se også: 15 modeller å følge på Snapchat

Les også
Jacquemus teamer opp med Nike

Siste saker

Mest lest nå
Les mer