Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via britiske Vogue i 2013

Supermodell Kate Moss lanserer eksklusiv smykkekolleksjon

– Hun ville ha en fotlenke i diamanter. Jeg var sånn «jeg har aldri hørt noe så dekadent i mitt liv»!

Kate Moss har tidligere designet kolleksjoner med blant andre Topshop. Nå er det smykkedesign den legendariske supermodellen har begitt seg ut på.

46-åringen lanserer nemlig i disse dager smykker i samarbeid med franske Messika. Smykkemerket er en favoritt blant franske it-jenter og kjendiser, i tillegg til blant andre Beyonce.

Kate Moss har gjennom flere år vært ansiktet til det eksklusive smykkemerket, men nå har hun altså satt seg bak tegnebrettet. Linjen som har fått navnet Messika by Kate Moss består av elleve par øredobber, halskjeder, ringer, armbånd, ting man kan smykke hatter eller nese med, og noen headpieces. Her finnes både store diamant-hoops, chokers med diamanter, og ringer som går over tre fingre, i tillegg til mer delikate, enkle ting.

Smykkekolleksjonen er inspirert av Moss sine reiser som ung, og hennes store samling av eklektiske smykker fra hele verden.

– Jeg har ting i smykkeskrinet som jeg har hatt siden jeg var 18 år. Det er fra da jeg reiste rundt i India og kjøpte en god del indiske smykker. Siden ble jeg glad i Art Deco-smykker, spesielt Art Deco-diamanter, forteller supermodellen til W Magazine.

Les også: Mega-influencer og modell åpner opp om seksuelt overgrep

Bilde via Messika
Bilde via Tatler
Bilde via Messika
Bilde via Messika

Datteren fikk fotlenke i diamanter

Under lockdown i Storbritannia, holdt Moss hus på landsbygda i Cotswolds sammen med sin 17 år gamle datter Lila Grace, kjæresten grev Nikolai von Bismarck, et par venner og en del hunder.

Supermodellen forteller at hun forhørte seg med datteren da hun designet kolleksjonen.

– Jeg stoler på hennes mening, men hun er nyere i gamet når det kommer til smykker. Hun liker litt mer shiny ting enn meg, tror jeg. Hun er ikke så glad i gamle smykker, og liker ikke ting i art deco- eller bohemsk stil.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Til bursdagen sin i fjor ønsket Lila Grace seg et helt spesielt smykke fra Messika sin samarbeidskolleksjon med Gigi Hadid.

– Hun ville ha en fotlenke i diamanter. Jeg var sånn, jeg har aldri hørt noe så dekadent i mitt liv! Men jeg kjøpte det til henne, og hun bruker det. Altså wow, det er ganske utrolig egentlig. Men selv ville jeg aldri gjort det, sier Kate Moss.

– De er ganske out there, kidsa nå til dags. Med det sagt, så har vi en fotlenke med diamanter i min kolleksjon også. Men den er mer hippie!

Les også: Krever at motebransjens sample sizes endres

Siste saker

Mest lest nå
Les mer