Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
(Foto: Instagram @parishilton)

Paris Hilton sin norske designveske blir digital

Dukket opp på Grammys med en veske formet som en drink.

Under søndagens Grammy Awards-seremoni gikk Paris Hilton for det som uten tvil var kveldens frekkeste tilbehør.

En veske formet som et martini-glass, dekket av 3404 Swarovskikrystaller. Bak designet står den norske stjernedesigneren Peter Dundas, i samarbeid med vodkamerket Grey Goose.

Vesken ble laget for hånd spesielt for Paris Hilton. Den fungerte som en fullt funksjonell kolbe – og det var uten tvil en martini oppi der.

Les også: Stjal showet under nattens utdeling

Paris Hilton med martini-veska under årets Grammy Awards
Paris Hilton med martini-veska under årets Grammy Awards. Foto: Maury Phillips/Getty Images for The Recording Academy.

– Jeg ønsket at vesken skulle ha en festlig, glamorøs vibe. Egenskaper som jeg forbinder med å nyte en martini, sier Peter Dundas til Vogue.

Ideen om en cocktail-inspirert veske i seg selv er ganske leken, og det krevde en del tålmodighet å lage en veske som kunne romme en drink.

– Det er ikke en enkel bragd. Å lage en kolbepose krever litt ingeniørarbeid, og totalt sett var det et aktivt prosjekt i to måneder, fortsetter designeren.

Han vervet vennen og meddesigner Marina Raphael fra Swarovski til å bli med på samarbeidet, og arbeidet med å få inn detaljer som nikket til Gray Goose sin historie.

Du må imidlertid ikke være Paris Hilton for å ha en så verdifull designveske.

Dundas sitt design vil nemlig snart bli tilbudt via NFT på DressX, og vil være tilgjengelig for alle i metaverset. Shopperne vil kunne kjøpe en virtuell versjon av vesken sammen med adgang til en tilsvarende moteuke-begivenhet.

Dette vil bli Dundas sitt andre forsøk på digitalt design på rød løper. Hans første var Mary J. Bliges episke look under Super Bowl.

Les også
Kjenner du til det norske smykkemerket Afrodite by MG?

– Jeg håper det vil gi fantastiske resultater ettersom en del av overskuddet går til veldedighet, sier Dundas videre og røper at han planlegger å bringe enda flere multifunksjonelle vesker til virkelighet.

– Jeg har vært venn med Peter i årevis, og jeg elsker designene hans; De er søte, elegante og ikoniske. Å bruke denne på den røde løperen var akkurat det rette tilbehøret for å fullføre Grammy-looken min, den søteste formen og det perfekte statement-stykket for en magisk natt ute, sier Paris Hilton til Vogue.

Les også: Er dette en av vårens største trender?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer