Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram @anders_gran

Stjel stilen til: Anders Gran

Slik kler du deg som modellen og influenceren.

Anders Gran har nærmere 300 000 følgere på Instagram og bergenseren er uten tvil et stilikon for mange. Han inspirer med sin kule stil som fremstår casual og minimalistisk. Enten han tar seg en sigg eller henger i byen, ser han effortlessly kul ut.

Til glede for mange har tatovøren i det siste begynt å dele litt flere bilder på Instagram. 30-åringen vet å kle seg og går helst kledd i vintage.

Blir du inspirert av Anders Gran og har lyst til å kjøre en liknende stil? Vi viser deg hvordan.

Vi viser deg hvordan du kler deg som Anders Gran. (Foto: Instagram @anders_gran)

Anders Gran er ofte å se i Black on Black på Instagram.

Det er ikke vanskelig å se kul ut når du er Anders Gran. Han puller off en basic look som en rockestjerne – og vi lar oss inspirere. Ingen dag er kleskrise så lenge du har denne looken i bakhodet.

Det er ikke mer som skal til enn å gå for en helsvart look. Gjør som Gran og kjør et par svarte jeans, en svart basic t-skjorte, matchet med et belte, statement smykker og et par loafers eller boots. Kombiner looken med en svart blazer også, og du sklir rett inn i alle dagens settinger.

Chunky Boots er en go to for modellen.

Hvordan løfte en basic look? Jo, gå for et par chunky boots i skinn.

Modellen er ofte å se med en eller annen form for boots på beina. Det er gjerne et par klassiske Dr. Martens eller en lignende boot med knyting eller cowboyboots. Gran går også til tider for et par store boots med kantet tupp.

Les også
11 danske moteprofiler du bør følge på Instagram

De kan styles med det meste. Funker bra med en helsvart outfit, på sommeren med shorts og singlet og passer bra med jeans og skjorte eller eventuelt bukse og baris. Chunky boots kan få et antrekk til å fremstå mer gjennomført – og det er ingen tvil om at stilen til bergenseren er nettopp det.

En minimalistisk look får et litt tydeligere uttrykk når en plain t-skjorte og jeans styles med et par boots.

Modellen med et par chunky boots. (Foto: Instagram @anders_gran)
Bottega Veneta boots med firekantet tupp, her.
Cowboyboots kan løfte hele antrekker, her.
Et par klassiske Dr. Martens går til alt, her.

En stripete oversized skjorte slår aldri feil.

Om det så er alene, under en genser eller hengende rundt livet. It-boyen viser at skjorta aldri går av moten.

Tidligere har han uttalt til Melk at han helst handler alt brukt. I bruktbutikkene bugner det over av stripete oversized skjorter, så det skal ikke være vanskelig å finne. Ta deg en tur innom Fretex og du finner fort et par kule skjorter som vil matche stilen til Gran.

I sommervarmen er det også en sikker vinner. En lett og ledig skjorte matchet med et par vide linbukser eller et par vintage Levis er ikke feil. Hvis temperaturen ikke har bikka 20 grader, kan den fin styles med en genser over slik som Garn så fint gjør det. Kjør på med et par chunky boots og litt smykker og du har en kul look.

Les også: Slik styler ekspertene linbukser denne sommeren

Siste saker

Mest lest nå
Les mer